štvrtok 3. júla 2014

Elektrická panvica na pizzu

Pokiaľ radi kupujete zmrazené . Tento tovar spadá do kategórie A. Jedná sa o tovar, ktorý bol iba rozbalené, alebo vystavené na predajni. Tovar nebol používané a je naň poskytovaná záruka . ELEKTRICKÁ PIZZA PANVICA. Pokrievku môžete použiť pri príprave pizze , steakov, hamburgerov atď.

Cena: €, Lokalita: Banská Bystrica. Vitajte v mojom bazariku. Vsetky vecicky su po mojom synovi,vo velmi dobrom stave. Veci zasielam az po pripisani penazi na ucet , cena je uvedena vzdy bez . Ponúkame pestrú paletu elektrických panvíc značiek Bravo, Concept, ETA , Proffesor. Na prípravu pokrmov typu pizze , grilovaných jedál, lievancov, miešaných vajec, šunky, smažených . Prezri si u nás elektricka panvica a porovnaj ceny v 10.


Dakujem za pomoc :) ako pisete je to varenie pokus a omyl :D ale pizzu v tom robi výbornu :D narozdiel od remosky . Táto univerzálna panvica uľahčuje a urýchľuje prípravu vašich obľúbených špecialít.

Dá sa na nej vyprážať, dusiť, grilovať. Navyše je vhodná na prípravu pizze , . Ideálna na varenie, smaženie, dusenie, zapekanie, pečenie pizze. Pizza panvica 42cm elektrická. Porovnajte si parametre a nájdite najlepšiu cenu. Porovnaním cien a kvality e- shopov na Pricemania.


Ideálny pre pizzu , ale aj na prípravu iných potravín, ako sú ryža, zeleniny a kurča. Nepriľnavou vrstvou Ceracook. Má silné, plne zaoblené rohy. Elektrická smažiaca panvica.


Regulácia teploty termostatom od 1- 2°C. Pec na pizzu , automatické kávovary, výrobník ľadu a iné. Zabezpečíme gastro servis.


Multifunkčná elektrická panvica na prípravu pizze , steaku, rýb, gyrosu, čohokoľvek. Nepoužitá, nová, ešte v krabici. PC: 300€ PB, PU osobný odber Tel.


Nakupujte elektrické panvice veľkoobchodne. Panvica je vhodná na varenie, smaženie, dusenie, zapekanie ale aj na pečenie pizze či .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky