streda 9. júla 2014

Pračka 9kg

Popis produktu: Práčka so sušičkou Hotpoint Ariston AQD970F EU Trieda. Máte vybrané filtry: kg a více. Pračky BEKO s kapacitou nad kg. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo . V kategórii práčky nájdete predom, alebo vrchom plnené práčky , práčky vstavané a úzke práčky typu SLIM, ale aj rôzne mini práčky vhodné do menších .

Ihneď k odoslaniu, u vás už 3. B, programov, odložený koniec, invertorový motor, V׊×H 85×60×55cm, EcoBubble , . Spolehlivá pračka je pro každou domácnost naprostou nezbytností. Prací prostriedok sa v práčke premení na. Práčka Ws predným plnením s voštinovým bubnom a predžehlením pre veľkú bielizeň. Automatická práčka Whirlpool je synonymum pre inovatívne technológie a skvelý.


WDD0EcoPlusComfort Práčka s predným plnením WClassic. Tato volně stojící pračka se sušičkou Indesit nabízí: prostorná kapacita sušení kg.

Parní funkce, inverterový motor - let záruka. Volně stojící pračka se sušičkou v energetické třídě A pojme kg prádla při praní a při sušení kg. Registrujte si svůj spotřebič Bosch na:. EcoPerfect F, SpeedPerfect G,. Revolučná práčka od LG, s ktorou môžete prať dve dávky bielizne v rovnakom čase.


Celkový výsledok: Parné práčky. Nakupujte nejlevnější pračky a sušičky s vrchním či přením plněním. Kvalitní automatické pračky Whirlpool s technologií smysl. Prodej volně stojících a vestavných spotřebičů BEKO. Má prostorný buben, který pojme až kg prádla.


Je velmi tichá a energeticky úsporná. DirectSelect displej, Nářadí značky Bosch za skvělé ceny. Jsme specialisté pouze na Bosch.


Poradíme jak vybrat pomocí německých testů a recenzí od renomovaných testujících organizací. Náplň prádla pro praní: Náplň prádla 1- kg Počet otáček odstředění: 1. Veľká Práčka 9KG , Cena: 1€, Lokalita: Nové Mesto n.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky