piatok 18. júla 2014

Mraznička šuflíková

Máte vybrané filtry: zásuvkové. Pred výberom mrazničky by ste si mali určiť, za akým účelom mrazničku kupujete a čo od nej očakávate. Pre koľko ľudí v mrazničke plánujete uchovávať . V kategórii mrazničky sa nachádzajú rôzne prevedenia ako truhlicové, skriňové, alebo vstavané mrazničky , ale nájdete tu napríklad aj praktické výrobníky ľadu. Vďaka kompaktným rozmerom ju umiestnite aj do .

Objem mrazničiek vo vstavaných chladničkách býva často nedostatočný a na rad tak prichádzajú samostatné mrazničky. Tie môžu byť podľa spôsobu . Chladnička je spravidla jedným zo spotrebičov, ktorý si do domácnosti kupujeme najskôr a ktorý je neustále v prevádzke. Nečakajte a vyberte si to správne pre Vás, Beko, Whirlpool, Haier.


Na skladovanie jedla na dlhší čas sú najlepšie mrazničky. Vyberať môžete zo širokého sortimentu šuplíkových alebo pultových mrazničiek. Plánujete nákup novej mrazničky ? Možnosť umiestnenia: Voľne stojaca.

Ročná spotreba energie 2kWh. Denná spotreba energie 5kWh. Triedy klímy: N, ST kompresor. Kvalitné mrazničky Whirlpool s technológiou zmysel a StopFrost. Naše spotrebiče šetria životné prostredie aj váš rodinný rozpočet!


Inteligentné programy a . Príslušenstvo Popis produktu Zásuvková mraznička. Ponúkam mrazničku v objeme 2litrov. Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo. Hľadáte Skriňové mrazničky ? Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia 2produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! CANDY CCTUS542XH MRAZNIČKA ŠUFLÍKOVÁ ,THS Kežmarok, s. Mraznička šuflíková Zanussi 168l.


Truhlicové, skriňové a šuflíkové mrazničky na predaj a kúpu. No Frost Úžitkový objem mrazničky 2l. Neviete ako si vybrať mrazničku ? Prečítajte si tento článok, ktorý Vám napomôže pri výbere tej správnej mrazničky pre vás.

Spotreba energie za rok 2kWh. Objem l Zmrazovacia výkon: kg Skladovacia d.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky