streda 2. júla 2014

Grilovacie potreby

Preosievané drevené uhlie na grilovanie , ktoré nevytvára prach a vďaka menším rozmerom uhlíkov je možné ho efektívnejšie prispôsobiť potrebám. V našej ponuke nájdete krásne súpravy na grilovanie v kovových kufríkoch, . Luxusní sada ks nerezového nářadí, se vším potřebným pro grilování, stolování i následnou údržbu vašeho grilu. Kliešte na grilovanie WOODY cm. Príslušenstvo ku grilu Bradley Smoker TEPRO Campingaz Borniak a ďalšie.


Nakúpte u nás kvalitné grilovacie potreby značiek Gastro, Fackelmann a ďalších.

OBI online a vo Vašej OBI predajni! Ponúkame potreby pre grilovanie , rošty, opekacie mriežky apod. Nerezové steakové príbory, rošt na grilovanie rýb či klobás, grilovací motorček, či kefa. Podpalovac PEVNY 24ks drevene zvitky Obj.


BBQ 18-dielna sada na grilovanie pre skutočných fajnšmekrov. Grilovací rošt chróm 24x1cm. Kvalitne spracované nástroje, ktoré do posledného kúska iste využijete pri vašej domácej.


Sada dvoch cédrových dosiek ideálnych pre grilovanie lososa, alebo.

Značka Küchenprofi vám ponúka profesionálne grilovacie potreby. Alufix Hliníkové grilovacie tácky obdĺžnikové ks. Každý muž, ktorý má možnosť grilovať chutné mäsko či klobásky určite ocení tento praktický kufrík. Všetky grilovacie potreby budú mať vždy svoje miesto v k. Alebo všetko potrebné pre riadnu grilovačku, opekačku, či posedenie pri ohni, grile s priateľmi.


Nerezové kotlíky na guľaš, ponúkame Vám rôzne veľkosti aj s prikrývkou. Základní sada grilovacího nářadí Activa Vám usnadní manipulaci s grilovanými pokrmy. Je vyrobena z nerezové oceli, takže Vám vydrží velmi dlouho. Prírodný žulový kameň s drážkou pre zdravé a nezávadné grilovanie. Rozmer 40x30cm s hrúbkou 3cm, rovnomerné teplo, drážka v kameni zabraňuje . Súprava na grilovanie Cubo v elegantnom hliníkovom kufríku obsahuje kusov náradia, ktoré sú ideálne pre hobby i profesionálne varenie.


Grily a grilovacie potreby. Značka Weber je známa a obľúbená po celom svete a zaraďuje sa medzi lídrov v oblasti výroby grilov. Domáce potreby Tescoma, švajčiarske nože Victorinox a Wenger, kotlíky, poľná kuchyňa,. GRILY, KOTLÍKY, PODPAĽAČE - grilovacie príslušenstvo. Dvojdielny set polkruhový.


Rýchle dodanie a najlepšie ceny.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky