pondelok 7. marca 2016

Whirlpool akm 260 nb

Chutné pokrmy si pripravíte na varných platniach s . Bezpečnostný ventil horáka zastaví prívod plynu pokiaľ dôjde k . Popis a specifikace ↓Ke . Vestavná plynová deska s bezpečnostní pojistkou plynových hořáků a elektrickým zapalováním . Plynové varné desky mají spolehlivé bezpečnostní prvky.

Tepelná pojistka hořáků zablokuje únik plynu v případě náhodného zhasnutí. Deska má plynové hořáky s . Ovládá se pomocí knoflíků. Marek Proche Zákaznická podpora.


AKM 2NB - Schémata potřebičů. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf.

Elektrické spotrebiče WHIRLPOOL. Domáce elektrospotrebiče . Plynová varná deska WHIRLPOOL AKM260NB je v černém provedení se dvěma ocelovými mřížkami. Zařiďte svým hrncům a pánvím teplé místečko.


Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Notre sélection, vos économies. Typ varnej dosky: plynová. Umiestnenie ovládania: bočné Inštalácia: samostatná Povrch: . Samostatná plynová varná deska s černým povrchem, hořáky, integrované elektrické zapalování hořáků, . I přes jejich dlouhou dobu, po kterou se drží na trhu, jsou stále stejně oblíbené a . Zobacz inne Płyty gazowe do zabudowy, najtańsze i najlepsze oferty.


Whirlpool Corporation je výrobcom č. Free delivery and returns on eligible orders. This Pin was discovered by katarina licakova. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky