streda 16. marca 2016

Chladiarenske boxy

Kategória pre montované chladiarenské komory, boxy s pur- panelov. Systém skladania pomocou pero-drážky. Agregáty monoblock, alebo split-systém . Montované boxy na chladiarenské na mieru podľa požiadaviek , box pre kvety, mäsiarne, priemyselné chladenie. Váš profesionálny partner v gastrotechnike, konvektomaty Rational, kávovary Rancilio, zariadenie Cambro, varné zariadenia, umývačky riadu, chladničky.


CHLADIARENSKÉ A MRAZIARENSKÉ BOXY - na skladovanie potravinárskych výrobkov v požadovaných teplotách.

Predaj, montáž a servis chladiarenských a mraziarenských zariadení, boxov a dverí, sendvičových PUR panelov, hygienických líšt, výrobníkov ľadu, šokových . Bezplatná inzercia, chladiace boxy predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Inovatívne chladiace systémy Viessmann sú zárukou špičkovej kvality a technológie.


Ponúka chladiace riešenia pre komerčné a profesionálne aplikácie. Spoločnosť Dometic bola založená na nápade, a preto nikdy neprestaneme prinášať inovácie. Firma IBO Poľoník ponúka špičkové mraziace boxy , ktoré určené na sklado. V chladiacich kontajneroch sú chladiace agregáty značky ASPERA o napätí 2V.


Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie!

Bezproblémová preprava v zdravotníctve. Naše prenosné chladiace boxy sú výborným riešením pre bezpečný prevoz liekov, biologických . Porovnajte firiem v lokalite Levice: HRDLICA PETER - CHLAD SERVIS LEVICE, Peter Szalai - PARTNER, Chladenie - Klimatizácia, s. Firma Energio sa už dlhé roky zaoberá dodávkami a realizáciou chladiarenských , mraziarenských skladov, výrobných priestorov, a inými technológiami. Vložka do chladiaceho turistického boxu biela QUECHUA. Nepremokavý doplnok do chladiaceho boxu Quechua NH Fresh Compact l . Ponúkame široký výber aktívnych chladiacich boxov od značiek SENCOR, GUZZANTI, Campingaz a mnohých ďalších.


Bratislava (pre Keraming a.s.). Sereď, Galanta, Senec, autoklimatizácia, autoklimatizácie klimatizácia Senec a okolie, klíma Šaľa, chladiarenske boxy šaľa, chladiarenske boxy šaľa, . Tieto chladiarenské boxy sú vhodné predovšetkým pre menšie až stredne veľké kuchyne. Na výber je hneď niekoľko typov s rôznymi rozmermi. Jednokrídlové, dvojkrídlové, závesné či posuvné chladiarenské a mraziarenské dvere, chladiarenské panely a servisné a kancelárske dvere od spoločnosti . Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie chladiace boxy a termotašky. Ukážeme kde môžete chladiace boxy a termotašky najlacnejšie a najbližšie . Servis v oblasti chladiacich zariadení ( boxy , vitríny).


Chladiace presklené vitríny pre mäsové výrobky vo vise. Chladiarne, mraziarne, tepelná izolácia, polyuretánové profily, chladiarenské a mraziarenské boxy , dvere.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky