štvrtok 10. marca 2016

Jedalensky stol dub sonoma

Jedálenské stoly vo farebnom odtieni dub sonoma. Vyberte si z našej ponuky stolov do jedálne vo farbe dub sonoma. Drevený rozkladací jedálenský stôl Gracjan Halmar dub sonoma 11.


Rozkladací jedálenský stôl. Materiál: DTD laminovaná ( plát stola), .

Každodenné stolovanie by sa malo niesť v rodinnej pohode a za priestranným spoločným stolom. Veľký a priestranný rozkladací jedálenský stôl WENUS bude veľmi praktickým pomocníkom vo Vašej jedálni. Jednoduchý ale štýlový jedálenský stôl KONGI bez možnosti rozkladu v obľúbenej farbe dub sonoma. Tento stôl je vyrobený z kvalitného LT ohraničený . Hľadáte pekný rozkladací jedálensky stôl pre celú rodinu? V ponuke máme až 3typov, ktoré sú vám k dispozícií už . Klasický jedálenský stôl General, ktorý sa hodí do každej kuchyne.


Priestranný jedálenský stôl Universal má funkciu rozkladu, pevnú konštrukciu s obľúbenou optikou širokých rámov.

Pre moderné i klasicky zariadený interiér. Moderný jedálenský stôl v obľúbenom farebnom prevedení, vhodný k setu MODERN. Je vyrábaný v neutrálnom dekore dub sonoma vďaka . Farebné prevedenie: Dub Sonoma Dodávané v demonte. Moderný rozkladací jedálenský stôl Sandor vo farebnom prevedení dub sonoma v kombinácii s kovom. Stôl Sandor je možné rozložiť až na dĺžku 2cm.


KONGI jedálenský stôl 8 dub sonoma - najlepšie ceny všetkých výrobkov, akcie a zľavy nájdete na Zlacnene. Doska a časť podstavca stola je vyrobený z lakovanej MDF. EUR Stôl s bočným regálom Welcome Sit, dub sonoma. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a . Rozmery ŠxVxH: 120x74xcm.


JEDÁLENSKÝ STÔL AREK II DUB SONOMA. Menší jedálenský stôl v trendovom štýle má širokú stredovú nohu pre maximálnu. Stôl vyrobený z DTD laminovanej vo farbe dub sonoma.


V cene nie sú zahrnuté stoličky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky