streda 23. marca 2016

Škrabka na zeleninu tescoma

Vhodná k jednoduchému škrabanie zemiakov, mrkvy a ostatnej zeleniny a ovocia. Akční nabídky na téma škrabka na zeleninu najdete na Skrz. Tescoma Tefal Fiskars BerlingerHaus a další. Inzerát Škrabka na brambory tescoma presto v okrese Strakonice, cena 29Kč, od xe. PRESTO - vynikajúca na ľahké čistenie zemiakov, zeleniny a pod.


Vynikající pomocník pro snadné škrábání brambor, zeleniny apod. Dokáže totiž zeleninu strouhat na tenké nudličky, které byste nožem krájeli hodiny za vysokého rizika říznutí . Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Moderní kuchyňské škrabky s příčnou nebo podélnou, hladkou i zubatou čepelí usnadní a urychlí škrabání brambor, ovoce a zeleniny. Unikátní škrabka s nastavitelnou tloušťkou slupky vynikající pro škrabání všech obvyklých druhů zeleniny i ovoce.


Poloha je vynikající pro škrabání raných . KRABKA S PRIEČNOU ČEPEĽOU POPIS:. Vynikajúca pre ľahké čistenie zemiakov, zeleniny a pod. EUR Škrabka na zemiaky a zeleninu Brillante, BANQUET. Kvalitní nerezová škrabka pro snadné a rychlé škrábání zeleniny a ovoce. Tento typ škrabky je ideální pro snadné loupání například okurek či jiné zeleniny.


Vyrobená z odolného plastu, čepeľ z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. PRESTO Expert, široká je vynikající pro velmi rychlé a snadné škrabání okurek, bílých ředkví apod. Okurku vložte mezi čepele, škrabku.


Přípravu jídel z brambor usnadní kvalitní škrabka. Skladom (zistiť dostupnosť tu) Piešťany . Kč 3dílná sada nožíků a škrabky v dřevěné krabičce Jean Dubost. TESCOMA PRESTO škrabka na ryby. Novinky - Kuchyňský nábytek.


Najděte nejnovější kousky na českém trhu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky