streda 23. marca 2016

Sencor svc 730rd

Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Vybavený je umývateľnou nádobou na prach, s umývateľným. Nerezová teleskopická trubice.


Bez vysavače se obejdeme jen stěží.

HEPA filtr, univerzální podlahová . V testech klasických vysavačů se sáčkem i bez nich. Vysávání zkoušíme na koberci, různých typech podlah, v rozích i . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Vysokoúčinný 8W ECO motor. U tohoto vysavače SVC 730RD-EUEVám garantujeme v záruční době . Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost.

További ajánlatAjánlatok elrejtése. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. SENCOR je praktický a spoľahlivý vysávač.


Očistite tiež optimálne rozmery vysávačov, ktoré ľahko uložíte do skrinky alebo šatne. Doprejte si komfort aj pri . Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Systém Cyclone navíc umožní . Vysoce účinný 8W ECO motor.


Sencor je praktický a spoľahlivý vysávač. Nekupujte, najprv pozrite hodnotenia a testy v kategórii Vysávače. Moderní a zároveň praktický, spolehlivý a vysoce účinný vysavač. Kód tovaru: SVC 730RD-EUE2.


Vonné tyčinky určené pro sáčkové i bezsáčkové vysavače v hodnotě 7- KČ. Jednoduchá aplikace vhozením kusu vonné tyčinky přímo do sáčku nebo . A portartály és bemeneti HEPA szűrő egyaránt mosható.

Bezsáčkový vysavač s vysoce účinným 800W ECO motorem. Hlučnost dB, omyvatelný vstupní H.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky