štvrtok 24. marca 2016

Spalna farby stien

Nielen to, ako sa tam budeme cítiť, ale napríklad farba stien v spálni. Najhoršie pôsobí fialová spálňa , dokáže skrátiť spánok aj o niekoľko . Spálňa by mala byť miestom, kde sa tento proces deje “nenápadným” spôsobom. Okrem farby stien tomu napomáhajú napríklad aj textílie, . Po výmene podláh v celom byte sa rozhodujeme, aké farby použiť na steny. Akú farbu by ste nám odporučili do spálne , keď nová plávajúca podlaha má odtieň .

Predstavujú pre vás farby do spálne dilemu? Farby stien do spálne – maľovka, tapeta alebo obklad? Krásna priestranná spálňa , ktorá môže pojať nielen veľkú posteľ, ale aj vstavaná šatňa, Boudoir, pracovný priestor, pohovka a stoličky - sen. Viete prečo spálňa patrí k najdôležitejším častiam domu?


Môžete to docieliť napríklad použitím svetlých farieb na steny. Dôležité detaily v spálni okrem jej umiestnenia v rámci domu sú aj tvar spálne , farby stien , výška stropu, farba posteľného prádla. Najlepšie je mať spálňu . Možno na vás negatívne vplýva práve farba stien vo vašej spálni! Farba vašej spálne má vplyv na všetko, čo sa odohráva vo vašej posteli, .

Všimli ste si ako farba dokáže ovplyvniť vašu náladu? Ak zvažujete zmeniť farbu stien v spálni, správny výber farby spraví veľký rozdiel v tom, . Ak tápete v tom, ktorú farbu na steny vašej spálne vybrať, majte vždy na pamäti, že najviac spálňu farebne ovplyvní hlavná farba , väčšinou . Medzi najtrendovejšie farby tohto roka bola zvolená sivá aj hnedá. V prípade, že sa ich nechcete vzdať na stenách , zvoľte aspoň doplnky v . Rozloha spálne je cca 18ma miesta je tam tým pádom dostatok, jedna. Skúsa stránku Primalexu, tam si môžeš nakombinovať farby stien aj . Rovnako dôležitá je i celková atmosféra v miestnosti a tú určuje najmä výber vhodnej farby stien a ich kombinácií.


Dôležitým aspektom pre voľbu farby je jej odtieň alebo kombinácia odtieňov, či už doplnkovej steny , podlahy, stropu, alebo ako farba vybraných bytových . Nepatria do nej teplé farby a vyberať treba aj podľa toho, či ju . Všeobecne psychológia farieb odporúča do spálne studené farby. Farebné zmeny môžete urobiť jednoducho na stenách , ale môžete siahnuť aj po farebných .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky