utorok 22. marca 2016

Bosch mum 4655 eu

Recenze jednoho z více než kuchyňských robotů v testu. Obchod ověřený zákazníky. Krájí, hněte, strouhá, šlehá, mele, mixuje.


Byli jste zvyklí všechnu těžkou . Jsme specialisté pouze na Bosch. Robot je velmi lehce ovladatelný a díky jeho funkcím, jako je .

Naleznete zde domácí spotřebiče , . W motor řízený mikroprocesorem multifunkční rameno se speciálním převodem a třemi stupni pohonu pro optimalizaci výkonu rychlostní. Unsubscribe from obchody24? Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Potrebujete vymiešať cesto, niečo pomixovať alebo pomlieť mäso?


Vítěz testu Stifftung Warentest. Mnohostranně využitelný set (šlehací metly, hnětací háky), průběhový krouhač se kotouči, mixér, mlýnek. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.

Univerzálny kuchynský robot, poháňaný výkonným motorom, pre všestranné použitie. Pro lepší stabilitu je vybaven přísavnými nožičkami. Přislušenství k robotům Bosch MUM.


W motor riadený mikroprocesorom, multifunkčné rameno so špeciálnym prevodom a tromi stupňami pohonu, rýchlostné stupne, kapacita až 5 . Planetární systém míchání: ANO objem hlavní nádoby (l): 3. U nás máte také jistotu, že v . ROBOT BOSCH Záruka (měsíců ): 24. Hledáte kvalitního kuchyňského robota s bohatým příslušenstvím? Kuchyňský robot Bosch MUM . Preis ab 9€ ( 28) bei ausgewählten Shops im Preisvergleich von BestCheck. Jednoduché a bezpečné použití ( Bosch technologie), snadno se čistí ( příslušenství je možné mýt v myčce nádobí). Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.


Multifunkčné rameno so špeciálnym prevodom a tromi. MUM- dokazuje klasiku mezi kuchyňskými roboty - vynikající kvalita Bosch a široký výběr příslušenství.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky