piatok 18. marca 2016

Sklenené šálky na kávu

Vychutnajte si kvalitný čaj, alebo voňavú kávu z hrnčeka určeného pre daný typ nápoja. Vyberte si z efektných pohárov s dvojitým dnom, alebo z cestovných . Nakúpte u nás kvalitné sklenené hrnčeky, šálky , podšálky, poháre na teplé nápoje značiek Gastro, Luigi. Hrnček na kávu čaj Bohemia Cristal Simax 3ml.


Hrubostenná väčšia šálka na espresso jedinečného tvaru s rozšírenou podstavou. Sklenená cukronička na bar či na stôl.

Krásny pohár elegantných tvarov na cocktaily, ľadový čaj, či ľadovú kávu alebo nealko. Designové hrnky a šálky za skvělé ceny! Jeho originálna kolekcia COFFEE DRAWINGS oživí každú chvíľku strávenú s Vašou obľúbenou šálkou kávy. Prekrásne kvalitné sklenené šálky na kávu alebo čaj.


Odense 3ml dekor káva II. Kvalitní skleněné hrnky na čaj a kávu z varného skla. Hrnky a skleněné šálky z varného skla, sklenice z varného skla. Dvoustěnné designové sklenice a skleněné šálky Lamart by Piere Lamart na espresso, kávu , cappuccino i latte macchiato, ve kterých si svůj oblíbený nápoj .

Predaj kávového porcelánu. Ak váš denný rituál zahŕňa šálku kvalitnej kávy alebo čaju a požadujete čistú plnú chuť aj vtedy, keď si nápoj. Káva patrí k najvyhľadávanejším nápojom Slovákov. Denne vypijeme v prepočte vyše šálky nápoja z pražených kávových zŕn.


Káva a čajŠálky, hrnčeky a poháre na kávu -čaj. Set ks šálky na kávu Ricciolo 2€. Sada ks sklenené šálky ESPRESSO RETRO ml. Skleněné šálky s podšálky, skleničky. V sortimente TESCOMA si každý iste nájde práve „tú svoju“ šálku čaju, kávy či kakaa.


Pro přípravu šálku oblíbené kávy budete určitě potřebovat také kvalitní zrnkovou kávu nebo kapsle. Máme pro vás připravenou širokou nabídku klasických. V kategórii poháre na čaj nájdete sklenené šálky a poháre od nemeckých spoločností WMF a Blomus. Zvyčajne sa rozpoznávajú druhy šálok na kávu : na espresso a cappuccino. Súprava termopohárov na kávu 2ml NERO, Blomus.


MAXXO sú ručne vyrobené z kvalit. Tieto šálky na espresso z dvojstenného skla ponúkajú hneď niekoľko výhod: Sklo zostáva zvonka studené, takže horúce nápoje môžete bez problémov držať v . Ať už chcete připravit osvěžující letní ledové čaje nebo klasický černý čaj pro zahřátí v zimních měsících, sklenice, skleněné hrnky a šálky na čaj či kávu vám .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky