piatok 4. marca 2016

Lis na ovocie

Vám poradí ako vyberať Odšťavovače. Máte vybrané filtry: lis na ovocie. Tento lis na ovocie je vhodný na spracovanie všetkého druhu ovocia - jabĺk, hrušiek, sliviek, hrozna a iných bobuľovín, je vybavený mechanickým pohonom a. AKCIA: Nákupom produktu získate zľavové kupóny v celkovej hodnote €. Viac TU (platí do 9. 9. alebo do vypredania zásob)!

Materíál drevo, kovový podstavec, objem l, v balení sieťka, tyč pre ľahšie lisovanie. Lis na ovocie objem L. Máme v našej ponuke stroje na to, od drvičov na ovocie a zeleninu až po ručné alebo automatické lisy na ovocie. Začnite so spracovaním vlastného ovocie už . Pomalé odšťavovače pracujú na nízkych otáčkach a lisujú ovocie a zeleninu bez zahrievania, s veľmi nízkou hlučnosťou.


Lisovaním tak získanie nielen viac . Bezplatná inzercia, lis ovocia predaj a inzercia.

Vyberte si z množstva ponúk. Ručné lisy - slúžia na lisovanie šťavy z rozdrvených jabĺk, hrozna a iného ovocia pri výrobe. Ručný lis slúži na lisovanie šťavy z rozdrvených jabĺk, hrozna a iného ovocia pri výrobe muštu a vín.


Odšťavovač – ideálny na mäkké ovocie , určené aj pre tvrdú zeleninu, listovú zeleninu a oriešky, odšťaví až z objemu ovocia , veľká plniaca trubica, nádoba . EUR OneConcept Berrymore XXL, lis na ovocie , lis na vytláčanie šťavy, l, mechanický, račňový mechanizmus, oceľ, drevo. Skvelé na lisovanie malých množstiev ovocia , . Základ tvorí zberná misa z plastu s otvorom (v nej sa zhromažďuje lisovaná šťava ), ktorá je pripevnená na. Balenie obsahuje kôš, kusy hranolov a lisovacie polkruhy z bukového dreva. Nový, 1x použitý ručný LIS na OVOCIE.


Drevené časti sú vyrobené z bukového dreva. Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie lisy na ovocie. Ukážeme kde môžete lisy na ovocie najlacnejšie a najbližšie nakúpiť.


Lisy na ovoce - online obchod. Prodej lisů, textilních vložek a náhradních dílů. Lisování s lisy na ovoce VARES - spolehlivé zpracování Vaší úrody ovoce.


Manuálny hydraulický lis na ovocie a zeleninu, ktorý využíva tlak k lisovaniu šťavy.

Nádrž lakovaná zdravotne nezávadnou farbou. Vrátane lisovacej plachtičky. Popis: Liatinový lis na ovocie.


Ručný lis na ovocie je určený pre lisovanie predovšetkým záhradného a lesnéh. Preložiť slovo „ lis na ovocie “ zo slovenčiny do nemčiny. Preklad „ lis na ovocie “ zo slovenčiny do nemčiny.


Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky