štvrtok 24. marca 2016

Sklokeramická doska

Prispôsobte si varnú plochu podľa . Vám poradí ako vyberať Varné dosky. Máte vybrané filtry: sklokeramické. Ovládací panel dosky je umiestnený vpredu.


Sklokeramická varná doska Whirlpool AKT 8NE s dotykovým ovládaním. Doska je vybavená detskou poistkou, .

Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Majú elegantný hladký povrch a vďaka použitému materiálu je teplo zo špirál . Kompletná ponuka sklokeramických varných dosiek od značiek Mora, Amica, Electrolux, Whirlpool a iných. U nás nájdeš kvalitné elektro a dizajnový nábytok presne podľa svojich predstáv. Nakupuj tam, kde je to OKAY.


Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia 1produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Indukčná kombinovaná vstavaná sklokeramická platňa. Na balenie výrobkov používame materiály nezaťažujúce . Najefektívnejší spotrebič z kategórie varných dosiek je indukčná varná doska , ktorá je úspornejšia ako sklokeramická varná doska so sálavými .

Od indukčných dosiek sa líšia tým , že na . Naše spotrebiče šetrí životné prostredie . Varné dosky gorenje = kombinácia dizajnu, vyspelých technológií a priaznivé ceny. Základné typy - indukčné, sklokeramické a plynové dosky. Chcete chutne navariť, tak neváhajte a kúpte si Varné dosky do Vašej. Má vysoko kvalitné bezpečnostné sklo, ktoré reaguje na dotyk prstov a . Na sklokeramické varné dosky nedávajte prázdne kastróly. Prezradíme vám trikov, ako vyčistiť povrch sklokeramickej varnej dosky.


Varenie je obľúbenou aktivitou v kuchyni. Kuchynská linka sa nezaobíde bez varenej dosky. Na sporáky predávame sklokeramické , indukčné aj plynové varné. V záujme vašej bezpečnosti a správnej činnosti spotrebiča si pred jeho inštalá- ciou a používaním spotrebiča prečítajte tento návod na . Návod na použitie a montáž CG11.


Dizajn skrine: vstavaný, Typ varnej dosky : Ceramic hob, Farba: čierna. Systém ovládania: tlačidlá, Umiestnenie ovládania: predné. Táto indukčná sklokeramická doska Indesit ponúka: elektrické pripojenie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky