piatok 11. marca 2016

Catler smoothie

Nožový systém KinetixTM opisuje . Zomlieť, nasekať, nastrúhať, ušľahať. To je len pár činností, ktoré dnes už málokto vykonáva manuálne. V našich kuchyniach máme na tieto . Mixéry na smoothie CATLER Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie!

Pre smoothie platí, že každý si obľúbi inú zmes ovocia. Niektoré rady možno ale použiť všeobecne. Pokiaľ chcete smoothie dosladiť, použite čerstvé ďatle. Bohatý výběr smoothie makerů značek ECG, Moulinex, Philips, Tefal a další.


Vďaka výkonnému motoru s vysokými . Díky výkonnému motoru s vysokými . Vybrali jsme pro Vás Stolní mixéry - smoothie Catler.

Skladom, u Vás do hodín . Smoothie mixér vhodný na prípravu lahodného smoothie vrátane tzv. Sada náhradných nádob pre smoothie mixéry CATLER. Během chvilky s ním pohodlně připravíte různá osvěžující . Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo.


Výkon 9W LED kontrolky. Dve tritanové nádoby 7ml. Režim Automatického mixovania. Slevy, akce a výprodeje značky CATLER. Akční nabídky na téma smoothie mixér najdete na Skrz.


Smoothie blender is suitable for a smoothie preparation, including the green smoothies. Značka: Catler , Kategorie: Stolní mixéry - smoothie. Hravě si poradí s celými . Tajnou přísadou, která stojí v pozadí každé úspěšné přípravy hustého a chutného krémového smoothie , je kvalitní a výkonný mixér.


Vyberte si z naší doporučené nabídky.

Už si ani nepamatuji, kde jsem na výrobky Catler narazila. A máme tu posledního Catler člena naší domácnosti a to smoothie maker. Recyklační poplatek: BEZ POPLATKU.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky