streda 16. marca 2016

Pohare na vodu

Designové sklenice za skvělé ceny! Značky Menu, Alessi, iittala, LSA International, Stelton, Eva. RCR Crystal Melodia poháre na vodu 3ml, ks. Súprava pohárov na long drink Sphere, Nachtmann.


Home Termo pohár na cappuccino HotCool 2ml, ks 18. Poháre na vodu , limonádu.

Najpredávanejšie produkty z kategórie. Darčeková krištáľová sada na vodu v zamatovo-modrom balení. Klasický jednoduchý hladký londrinkový pohár (highball) na servírovanie nealkoholických.


Ponúkame rôzne tvary, vzory a farby a tiež možnosť zakúpiť súpravy pohárov za výhodnú cenu. V tejto časti si môžete vybrať poháre na pivo, poháre na vodu , poháre na whisky a brandy, poháre na zmrzlinu a kávu. Sklenené poháre (na vodu , alkohol). Tieto poháre na vodu v súprave kusov sa vďaka nadčasovému a klasickému dizajnu hodia na každú príležitosť a každý stôl.


Aj voda si zaslúži, aby bola servírovaná štýlovo. Tieto štyri poháre na vodu sú zo sodnovápenatého skla a majú ozdobné hrubé dno.

Odlievka Elegan na vodu 19cl 6ks. Lacné poháre Nachtmann Banquet BOHEMIA CRYSTAL Maxxo a ďalšie. Na prvý pohľad pripomínajú sviečky, ale v skutočnosti ide o štyri veľmi kvalitné poháre na vodu , . Krištáľový pohár na whisky Halberd Crystal BOHEMIA.


Bohemia Jihlava křišťáľové poháre na vodu a nealko . Aj vodu môžete piť z krásneho pohára na vodu. Nerozbitné poháre na vodu Sea Tableware Exclusive - ks. Spýtajte sa na tento produkt.


Sada šiestich sklenených pohárov na vodu , eventuálne víno, dekorovaná technikou pantograph. Veľmi jemné tenučké sklo. Sada pohárov na vodu Jael Blue 3ml. Dizajnová plastová poháre na vodu Jellies, pre Kartell navrhla dizajnérka Patricia Urquiola. Sada modrých brúsených pohárov na vodu so šiestimi rôznymi motívmi.


Hrubostenná poháre na vodu ku káve espresso, cappuccino, dopijete, ristretto. Voda sa s kávou servíruje najmä preto, aby sme si mohli prepláchnuť chuťové . Nie je nič obyčajnejšie ako poháre , z ktorých denno-denne pijeme vodu. Nenechajte sa však mýliť. Ak totiž tie poháre vyfúkli zruční sklári z Květnej, už to .

Vďaka suchým zipsom ich behom okamihu pripevníte a opäť odopnete od.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky