utorok 29. marca 2016

Vešiaky na nohavice

Plastové ramienko, šírka 26cm, so štipcom. Vyrobené z plastu, kovu alebo dreva. Vešiaky na nohavice , košele, šaty. Raz-dva sú nohavice usporiadane uložené do skrine. Vďaka výstelke z penovej hmoty sa z nich .

Dištančná kocka na vešiak výsuvny na nohavice, ks. Výsuvný vešiak na nohavice a sukne. Rozmery: šírka 35 hĺbka 36 výška mm. Viac sa dočítate v brožúrke o zárukách.


Dostupnosť: na objednávku Viac informácii. L-háčik a drevenou paličkou na nohavice. Usporiadané a priestorovo úsporné uschovávanie Na kusy oblečenia – vhodný na sukne a nohavice Svorky s protišmykovou povrchovou úpravou na ochranu . Sada vešiaky na nohavice Jane Cream.

Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Vaše hodnotenie: SKLADOM. Povrchová úprava: strieborná. Rozsah nastavenia slide - Lmin, max L1.


Správny typ vešiaku zabezpečí ochranu tovaru a pomôže. Ponúkam na predaj štipcové vešiaky na nohavice. Dnes je z Burzoblšáku etablované komunitné . Prezri si u nás vesiak nohavice a porovnaj ceny v 10. Príslušenstvo k vešiakom Veľkostné krúžky, logá, sponky na nohavice , brzdy na . Hliníkový rám ZATVORENÝ . Praktické úsporné ramienko na nohavice alebo na sukne. Doplnky k vstavaným skriniam.


Iron line Šatníkové vybavenie Výs. Módne nohavice ramienko nohavice Organizer závesné vešiak ramienko Vrstvy oblečenie úložný priestor Saver skriňa organizácie Home Decor. Ramienka perfektne drží . Začalo sa to vlani v novembri, keď mi jeden známy priniesol vešiak s drôteným ramienkom a drevenými plôškami na nohavice z druhej .

Ak máte možnosť, obleky dávajte na vešiak , ktorý má priestor na nohavice vystlaný gumou, nohavice sa tak nezošmyknú a na vás nebude . Drevené ramienko na šaty a nohavice s kovovým háčikom a chromovými klipsňami.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky