štvrtok 17. marca 2016

Kupelnova skrinka vysoka

Tempo Kondela vysoká kúpelňová skrinka Galena SI1 2 biela. V strednej časti je rozdelená otvoreným úložným priestorom s poličkou. ArtCom Kúpelňová zostava Galaxy biela Galaxy: skrinka vysoká zrkadlová 801 . Kúpeľňová skrinka vysoká Lara: doručenie domov alebo na predajňu. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.


SAPHO LARGO x 1x 30cm skrinka kúpeľňová vysoká závesná s košom na bielizeň.

Ušetríte: 32€ 26€. Moderný kúpeľňový nábytok za super cenu. Kúpeľňové a zrkadlové skrinky pre každodennú starostlivosť o váš vzhľad nájdete v predajniach aj v. Vysoké kúpeľňové skrinky online od Merkury Market. Predávame kúpeľňové skrinky závesné, kúpeľňové úložné skrinky. Typicky biely kúpeľňový nábytok programu Juist je doplnený o presklenia predných plôch.


Najpredávanejšie - vysoké skrinky. Kolo TRAFFIC bočná skrinka vysoká bielený jaseň.

Jednoduchosť, efektívnosť, elegancia. To sú hlavné spoločné menovatele kúpeľňového nábytku MEREO, ktorý ozdobí každú kúpeľňu. V každej kúpeľni zaručene nájde svoje miesto a prinesie do nej svetlo a vzdušnosť.


Kúpeľňový nábytok Sky žiari na prvý pohľad čistotou a sviežosťou. KÚPEĽŇOVÝ NÁBYTOK: ponúkame skrinky s umývadlom i doplnkové skrinky do kúpeľne, poličky pod. Vysoká kúpeľňová skrinka závesná, biela lesklá, jednodverová.


Predaj online, doručenie do niekoľkých dní. Aj kúpeľňa by mala byť prehľadná, uprataná a čistá. Vysoká skrinka GALENA SIskrýva v sebe neskutočne veľa úložného priestoru.


Kúpelňový nábytok MASON vysoká skrinka BL(bez LED osvetlenia, možnosť dokúpiť). V tejto kategórii ponúkame kúpeľňový nábytok po jednotlivých skrinkách. Kolo Traffic bočná skrinka vysoká , závesná 180cm, platinovo sivá. Nová kúpeľňová séria Traffic sa vyznačuje módnym, mestským dizajnom v spojení s vysokou . KVstore Manhattan kúpeľňová skrinka vysoká závesná s dvierkami, biely les.


Skrinka s dvierkami v odtieni bielom lesklom celo-lakovaná.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky