pondelok 21. marca 2016

Sekera gerber

Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Malá ľahká sekera , ktorou sa môže vyplatiť mať so sebou, keď budete potrebovať urobiť oheň či postaviť prístrešok. GERBER Bear Grylls Survival Hatchet – Skladom.


Praktická ruční sekera Gerber Bear Grylls Survival Hatchet je tak akorát do ruky.

Sekery - pily - sekerky - pilky. Pouze nejkvalitnější sekerky a skládací pilky. Vybavte se na chatu i na dobrodružství s Armedem! Skvelá sekera , s ktorou budete chcieť neustále štiepať akékoľvek drevo, má pre bezpečný a lepší úchop rukoväť so špeciálnymi výrezmi, ktoré . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Okrem kvalitnej kované oceľové hlavy skrýva tiež v rúčke užitočný . Gerber přináší nový model Gator, který nabízí obojí, kdy je pilka schovaná v topůrku sekery.


Je praktická, lehká a ideální na kemping.

Odolné nylonové pouzdro ochrání ostří sekery při přenášení. Dômyselné kombinácia – sekera a nôž v jednom. Rukoväť sekery je vyrobená z nezničiteľnej kombinácie nylónu a sklených. Má o trochu větší topůrko než sekera Back.


Sekyra Gerber Bear Grylls. Nekĺzavá úprava rukoväte vás nezradí ani keď s . Prohlubně pro prsty u hlavy sekery zajistí bezpečný úchop při výrobě podpalovače, . Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.


Kvalitná sekera Gerber Sport Axe II je vyrobená z najmodernejších materiálov - hlava je z kvalitnej kovanej ocele a porisko z materiálu Fibercomp. Vysokokvalitná sekera značky Gerber, počas každodenného používania sa ukážu hlavné prednosti - elegancia, športovne pojatý . Má vyvážené ťažisko a veľmi dobre sa s ňou seká. Nezničiteľné plastové puzdro pre pohodlnú prepravu. Black PTFE coated steel blade.


Green glass filled nylon handle. Máme tu další ukázku vybavení od Beara Gryllse. Doufám, že se video líbilo.

Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie sekery gerber. Ukážeme kde môžete sekery najlacnejšie a najbližšie nakúpiť. Je použiteľná ako štandardná sekera a naviac sa dá použiť ako rezný nástroj vďaka tvarovanému krčku, . Outdoorová kompaktná sekera zo série Bear Grylls.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky