utorok 29. marca 2016

Predam stroj na vyrobu klucov

VLECKY - predam ,celuste na 5t,7t,vleckubrzdove KLUCE a ine veci dohodou. Predám plne funkčnú frézu na výrobu klúčov. Stroj na výrobu klucov Titan. DohodouLevicezdroj: bazos.


Lokalita: Trenčianský kraj, Trenčín, Trenčín. Značkový stroj talianskej výroby na kopírovanie cylindrických kľúčov a zúbkovitých .

JMA stroje na výrobu kľúčov pre kľúčové služby. Kvalitná kľúčová služba vie prečo potrebuje dobré stroje. Aby aj naši zákazníci mali prístup ku kvalitnej . Online inzercia a inzeráty zadarmo. Už nehľadajte predam stroj freza na vyrobu klucov , . Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.


Ponúkam na predaj stroj na výrobu kľúčov. Kódovanie zubov, kódovanie kolíkov, kódovanie mapy, odstránenie otrepov, vyznačenie kódov, kefovanie, navliekane kľúčov na oká, všetky operácie . V pamäti Distribúcia a predaj kovaní, zámkov, polotovarov kľúčov a strojov na výrobu kľúčov.

Výroba uzamykacích systémov. Bezplatná inzercia, predam frezu predaj a inzercia. Daniela Tóthová - DT - FAB - Dovoz a predaj kľúčov , bezpečnostných, dverových, panikových kovaní, cylindrických vložiek, nábytkových zámkov, prídavných . SILCA TWISTER na výrobu jamkových kľúčov a autokľúčov v top stave používaný cca roky. Vhodná na zavesenie na stenu do garáže či do dielne, alebo do auta, traktora, . Kľúče od veľkosti do 32.


MaG Market - veľkoobchod a maloobchod kľúčov , zámkov a kovaní. Porovnajte firiem v lokalite Trstená: MARIE, s. REMAB - Obchod pre stolársku a remeselnícku výrobu. Predaj strojov na výrobu kľúčov.


Na cene sa urcite vieme dohodnut. Pri výrobe originálnych kľúčov sa vyrobí kľúč bez chýb, presný ako „nový“ z. Patril ešte babkinej svokre. Pri rýchlom jednaní aj možnosť dohody na cene.


Predávame náradie, nástroje a stroje. Systém generálneho kľúča Vám ponúkame v FAB . Sú určené na odomykanie zámkov (bez pomoci kľúča ). Box obsahujúci dielnu sadu rôznych kľúčov , skrutkovačov a kliešte, ktoré by.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky