štvrtok 3. marca 2016

Drevená doska na cesto

Drevená obojstranná kuchynská doska 80xcm. Kvalitná drevená doska na cesto väčších rozmerov je vhodná tiež do jedální a reštaurácií. Kombinácia bukového a topoľového dreva zabezpečuje pevnosť bočných líšt i pracovnej plochy drevených dosiek.


Dosky na cesto máme pre Vás v rôznych . Tradičné pomôcky z prírodného dreva by nemali chýbať v žiadnej kuchyni.

Drevenú dosku na cesto využijete pri príprave sladkých aj slaných dobrôt. Aj stará mama si zvykne na lepšie, pohodlnejšie a praktickejšie silikónové podložky na cesto, ale napriek tomu je v ponuke aj klasická - drevená doska na cesto. Ideálna na miesenie, vaľkanie cesta, krájanie, vykrajovanie a prípravu rôznych . Doska drevená 40x60cm Brillante BANQUET.


Plastová doska na vaľkanie s možnosťou jednoduchého merania priemeru, výšky aj. Zabudnite na lepiace sa cesto a využite modernú podložku na vaľkanie, . ISTENIE Z obkladu zotrieme prach, odlomíme prasknuté časti a povyťahujeme zvyšky skrutiek a klincov, ktoré zostali po .

Momentálne nie je skladom. Slovo „ doska na vaľkanie cesta“ v slovenskom synonymickom slovníku. Technické údaje: Dĺžka: cm. Umyte pomocou neagresívneho saponátu a hubky.


Tradičná drevená doska na vaľkanie cesta už nestačila držať krok s. Stačí uvoľniť upínací pásik a veľká pracovná plocha je na svete, cesto sa nelepí a dobre sa . Dosky, mäsokláty, drevené náčinie. Mäsiarske, drevené , ohybné a plastové kuchynské dosky a misky ponúkame v súprave alebo po jednotlivých kusoch. Vhodné na krájanie všetkých potravín. Cena: €, Lokalita: Bratislava.


Podložka na cesto s klipsou DELÍCIA SiliconPRIME 60xcm. Pre každý druh suroviny by ste mali mať jednu kuchynskú dosku na krájanie. Obojstranná kuchynská doska na vaľkanie cesta z kvalitného bukového dreva vo veľkosti 60xcm.


Kuchynské náčinie a krájacie dosky z dreva patria medzi rokmí overených. U drevených dosiek výrobca doporučje pred prvným použitím potrieť . Ja mám obyčajnú drevenú dosku a donedávna som ju.

Valček na cesto drevo 30xcm. Jednoznacne oskrabat cesto a umyt cistym octom ,cistim tak vsetko drevene v kuchyni .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky