utorok 1. marca 2016

Plastový obrus

Viac než vzorov gumených obrusov , predávame na meter. Praktické využitie v kuchyni alebo na záhradnom stole. Navštívte jednu z našich viac než 40 . Zháňate metrážne obrusy PVC, ktoré nakúpite podľa toho, aký veľký stôl doma máte? Do ponuky sme zaradili túto kategóriu, pretože .

Spony slúžia na pevné uchytenie obrusa k stolu. Vhodné pre použitie v interiéroch aj exteriéroch. Uchytením za pomoci spôn . Dostupnosť : Tovar je na sklade. Plastový obrus okrúhly biely.


Ochráň svoj kuchynský stôl kvalitným pvc obrusom v rôznych rozmeroch výberom zo širokého sortimentu shopinguj. Zobraziť všetky výsledky vyhľadávania. Zoradiť, Podľa ceny zostupne, Podľa ceny vzostupne, Podľa .

Papierovo- plastový obrus biely. Okrem najpoužívanejších potrieb ako sú party . Lahký na údržbu, ideálny na jedálenský stôl či letnú terasu. Ideálny na okrúhly jedálenský stôl či letné posedenie na terase. Moderný stredobod pozornosti predstavuje grafický vzor.


Obrus plastový levanduľový. Najlepší internetový obchod - ponúkame len tie najkvalitnejšie potreby do tvojej kuchyne. Cena za kus, €, €. Ponúkame Vám obrúsky papierové, obrusy papierové a obrusy PVC. Má vynikajúce vlastnosti a pestré všestranné využitie v interiéri aj v exteriéri.


Všetky vzory sú dostupné aj v okrúhlom prevedení Ø1cm. Ozdobte svoj jedálenský stôl obrusmi a behúňmi s rôznymi motívmi a farbami. Vyberte si zo širokej ponuky textílií do jedálne na každú príležitosť.


KiK používa svoje vlastné súbory Cookies ako aj súbory Cookies tretích strán, aby sme Vám poskytli čo najlepšie služby. Ak prejdete ďalej súhlasíte s . EUR, Popis: Všetci tvoji kamaráti milujúci ságu Star Wars si určite radi prisadnú k .

PVC umývateľný obrus je praktický a aj dobre vyzerá. Zabudnite na všade prítomné škvrny - PVC obrus stačí utrieť a je ako nový! DPH 5€ s DPH , Kúpiť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky