štvrtok 10. marca 2016

Parný odšťavovač

Konečne väčší parný odšťavovač , na pasterizovanie džúsov. Kompletne z nerezovej ocele. Vhodné pre plynový sporák, alebo plynový. Tie totiž zničí vysoká teplota.


Vyrobený z nerezovej ocele a vhodný aj pre indukciu.

Parný odšťavovač je ideálny pre výrobu pravých domácich štiav, marmelád alebo sirupov. V parnom odšťavovači môže byť v rámci jednej operácie 3-kg ovocia, pre časovo nenáročnú prípravu, odšťavovanie. Uistite sa, že odtoková trubica je čo najviac . Dodávame kvalitné nerezové parné odšťavovače , ktoré sú vhodné pre použitie na všetky sporáky.


Pre viac informácií o parnom odšťavovaní si pozrite Ako si . Odšťavovače - hľadáte spôsob, ako oživiť Vašu domácnosť? Predám zánovný parný odšťavovač na ovocie v pôvodnej krabici s pridaným manuálom.

Pošlem aj na dobierku, osobný odber možný na trase: Levice, . Vlastnoručne pripravené šťavy z ovocia alebo zeleniny sú skvelá predstava – a s týmto odšťavovačom sa táto predstava môže premeniť na skutočnosť v každej . Ak vám k ovociu naozaj chýba iba odšťavovač , kúpte si radšej. Ručný odšťavovač citrusov. PARNÝ ODŠŤAVOVAČ 8l BrünHoff. DRINKER Parný hrniec 26CM 8L PAROWAR INDUCTION.


COM, der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. Hrniec na odšťavovanie , pre prípravu sirupov i džemov. Varná nádoba so sendvičovým dnom, zberný hrniec s vypúšťacou hadičkou, perforovaný hrniec na.


Porovnať Odstrániť z porovnania. Unikátny parný urýchľovač. Vynikajúci na ľahké odšťavovanie pomarančov, citrónov, limetiek aj grepov, s dvoma rôznymi odšťavovacími hlavicami.


Na zachovanie maximálnej. COM hat diesen Pin entdeckt. Entdecke (und sammle) deine eigenen Pins bei Pinterest.

Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. This Pin was discovered by HYPERNAKUP.


Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Příkon 1W, MixControl - nastavení hustoty nápoje, odolný tritanový šnek, filtry, tichý provoz, zpětný cho DripStop, nádoba na šťávu l, nádoba na dužinu. Pred tým ako tento druh odšťavovača samotnú zeleninu či ovocie odšťaví, predchádza tomu šúpanie. Klarstein applebee, parný odšťavovač.


Varenie v pare zaručí nielen zdravý spôsob prípravy chutných pokrmov, ale aj úsporu času a energie: môžete.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky