piatok 18. marca 2016

Gallet fmom 201w

Hľadáte rýchly a jednoduchý spôsob rozmrazovania a zohrievania nielen hotových jedál? Je ideální pro ohřívání, či rozmrazování hotových. Trouba je vhodná pro standardní ohřev bez zbytečných funkcí navíc.


GALLET FMOM 2W mikrovlnka. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Gallet FMOM 201W bílá za akční cenu.

Mikrovlnný výkon (W): 800. Priemer otočného taniera (cm): 25. Materiál vnútorného priestoru: lakovaný. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Provedení výrobku: bílá barva.


U nás máte také jistotu, že v . Pre užívateľov hľadajúcich. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost. Litujeme, ale tento produkt již nenabízíme.

Počet úrovní mikrovln: 5. Na výběr jsou vestavné i volně stojící kusy. Looking for a quick and easy way to defrost and reheat not only ready meals? Jednoduchý styl, praktičnost a hlavně funkčnost je u všech výrobků samozřejmostí.


Potřebujete kompaktního pomocníka pro rychlé rozmrazování a ohřívání nejen hotových jídel? Olyan eszközt keresel, amellyel gyorsan és egyszerűen tudod kiolvasztani vagy megmelegíteni az ételt? Její vnitřní objem je 20 . Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Prosta mikrofalówka z mechaniczną kontrolą czasu gotowania i mocy . Podobné fráze: mikrovlnna rura gallet fmom 201w , rura mikrovlnna gallet fmom 201w , mikro trouba gallet fmom 201w , gallet fmom 4w mikrovlnna rura, gallet. Hledáte rychlý a snadný způsob rozmrazování a ohřívání nejen hotových jídel?


Typ : volně stojící Průměr otočného talíře (cm): 24. Chcete spotřebič, jehož ovládání zvládne celá rodina?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky