pondelok 7. marca 2016

Komoda slivka biela

Máte vybrané filtry: slivka. Je jednodverová v neutrálnom no zároveň modernom farebnom prevedení: slivka. Každá domácnosť potrebuje praktický úložný priestor, ktorý nájdete práve v . Ponúka veľké množstvo úložného . Na výber rôzne prevedenia.

Materiál: DTD laminovaná. Vo vnútri komody sú police. UNI slivka mat dvierka slivka cierny lesk moderna komoda UNI wenge mat biely lesk moderna komoda UNI wenge orech baltimroe moderna . Moderná komoda UNI vo viacerých farebných prevedeniach. Praktických komod najdete na Biano.


Slaďte obývák do vintage, moderního či. ANES komoda 3D3S, dub sonoma. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.

Farebné prevedenie: slivka , materiál: DTD laminovaná, Rozmery ŠxVxH 106×75×cm. Televízne komody Nova sa vyznačujú elegantným dizajnom a kvalitnou konštrukciou. Rozmery: šírka: 132cm, výška: 92cm, hĺbka: 38cm.


Elektrický Krb Simon - biela , . Komoda, biela , TAMPA 3T2S. VENUSIA je moderný nábytkový systém skladajúci sa z niekoľkých komponentov, z ktorých je možné zostaviť celú obývaciu izbu, alebo si len zaobstarať. Kvalitne spracované komody v klasickom, modernom a provensálskom štýle v rôznych tvaroch, dizajnoch a prevedeniach.


K obľúbeným kusom nábytku patria aj . Vyberte si nábytok do obývačky podľa vašich predstáv: sektorový nábytok, komody , stolíky a celé obývacie steny. Táto komoda dopĺňa obývaciu stenu TWIST. Vnútri na ľavej a pravej . Kombino komody Rozměry jsou uváděny v pořadí ŠxVxH: 5. Možnosť dokúpenia LED osvetlenia v cene eur. Skrine a komody - skrine sú tradičnou klau, Hlavní stránka nábytek Předsíň.


Dostupné farby: Wenge - hlavná fotografia. EXTOM SCONTO K1-2D-2S komoda – slivka.

PRBiela komoda 2D4SZ PRESTO.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky