utorok 8. marca 2016

Biela policka

Drevona Polica REA SKY 400: biela : polička na trny, rozmer 40x25 . Police je dodávaná vrátane kovania a spojovacím materiálom. Stavte na nábytok v nadčasovom, vkusnom dizajne. Ten vám totiž len tak nezovšednie a aj vďaka kvalite prevedenia sa stane láskou na dlhé roky. Elegantná nástenná polička ELEGANCE KEUCO, v bielej farbe, je vďaka svojmu modernému dizajnu vhodný doplnok do každej kúpeľne.


Biely nástenný úložný systém Actona Mitra.

Polička Decodom Lirot Typ ( biela arctic). U vás doma do pracovných dní. Praktické nástenné police nájdete v eshope drevona. Za televízorom je urobená Biela zástena, do ktorej sa dajú schovať káble. Biela vintage polička s háčikmi a etiketou.


Detská polička Yeti Y-13. Skrutky nie sú súčasťou balenia. Biela polička do kúpeľne bez nutnosti vŕtania ZOSO Rack za 25. I stěnu koupelny potěší .

Zoznámte sa tiež s ďalšími výrobkami Koło. Konštrukcia korpusu: drevotriesková doska. Chcete pre svoje deti taký nábytok, ktorý bude svieži a rozjasní celú miestnosť? KARTELL LAUFEN umývadlo 600x460mm s otvorom, polička v ľavo, biela.


TECHNICKÉ PARAMETRE: Šírka: 6mm. Sklenené časti sú z tvrdeného . Ak umiestnite poličku nad prebaľovacou . Zobraziť ďalšie fotografie (1) . Drevená polička , biely matný náter. Vyberte si z podobných produktov.


Pridať do nákupného zoznamu. Jednoduché poličky sú vyrobené z kvalitnej laminovanej drevotriesky v. Kolekcia detského nábytku Circle kombinuje elegantnú bielu farbu s hravými tónmi, ktoré dodávajú produktom sympatickú podobu. Pýši sa skutočne krásnym. Popustite uzdu svojej fantázii za tri, dva, jedna. Kolekcia nábytku Bianka v štýle art deco splní očakávania najnáročnejších rodičov.


Jednoduchá polička na zavesenie je ideálna na ukladanie kníh a rôznych drobností. Slúži zároveň ako dekorácia. KEUCO polička MOLL s vyberateľnou vložkou, zabudov.

Povrchová úprava Shabby-Look - efekt použitého nábytku.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky