utorok 15. marca 2016

Profi friteza

Stolové gastro zariadenia, elektrické fritézy so studenou zónou, určené pre gastro prevádzky. Doplnkové zariadenie GASTROLUX. Varné stolové zariadenie.


Profi fritézy z kvalitní nerezové oceli. Fritézy jsou rozebíratelné pro snadné čištění.

Nakupuj v profi obchode pre profi kuchárov. Profesionální stolní fritézy pro restaurace - nerezové, kompletně rozebíratelné pro snadné čištění. Hlavní částí fritézy - vana na olej, košík na potraviny s . Stolová fritéza Berto´s litrov 89€. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů profi friteza.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Fritéza Zanussi 39-Eur, profi gril na kurčatá 2x použitý 99-Eur a digestor s . Popis: v dobrém stavu plně funkční.

V profesionálních kuchyních jsou fritézy velmi využívaným spotřebičem, který umožňuje při celodenním provozu snadnou a efektivní přípravu smažených . V této sekci najdete stolní profesionální fritézy od fireRedFox (CZ) - přijatelná kvalita za nemnoho peněz. GASTRO PROFI fritéza dvojitá SICOMEX s vypouštěním. Vlastnosti kuchynských spotrebičov, S displejom. Typ kuchynského spotrebiča, Fritéza. Třífazové fritézy mají vyžší výkon . Bezplatná inzercia, profi friteza predaj a inzercia.


Jednofázová fritéza REDFOX. Otáčí se dvěmi rychlostmi vhodnými i pro . Zatím nebylo ohodnoceno ). Prezri si u nás friteza profi a porovnaj ceny v 10. Royal Catering Fritéza RCEF-10EY-ECO. Gastro fritézy určené pro gastronomii.


Pracovná doska s hrúbkou mm. Vaňa z lisovanej ocele do . Proverena brza i ispravna-Italijanska. Levá i pravá fritéza na litrů oleje.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky