pondelok 29. februára 2016

Wikyland

Rodičové, máte doma prcka? Ve Wikylandu to pro něj bude pecka! Splňte svému malému neposedovi sny o nikdy nekončících hrách a pořádné švandě a . Hledáte skvělou zábavu a dobrodružství pro celou rodinu nebo chcete společně se svými dětmi zažít jen něco netradičního? Bude mít vaše dítě narozeniny.


Na ploše rodinného zábavního centra land o více než 0mjsou vám k dispozici trampolíny, tobogány, skluzavky, kolotoče, autíčka, rodeový býk, . Zábava a dobrodružství pro celou rodinu. Wikyland , Brno: Pozrite si recenzie zariadenia Wikyland , umiestnenie a fotografie od cestovateľov v Brne, Česká republika na TripAdvisore. Wikyland - rodinné zábavní centrum Brno, hala plná atrakcí založených zejména na pohybových aktivitách. Po-Ne 9:00-21:(samostatně bez průvodce ). Před návštěvou objektu doporučujeme si pro jistotu ověřit aktuálnost otvírací . Jakubské náměstí, Brno, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti, . WIKYLAND - rodinné zábavní centrum.


Chcete svým dětem uspořádat oslavu narozenin? Ověřené kontakty z katalogu firem . Wikyland Brno jih; Wikyland , Chrlice; Nájdi menu, recenzie, kontakty, lokalitu, telefónne číslo, mapy a viac pre podnik Wikyland na Zomate. Taky si myslím, že Wikyland lepší pro menší, bongo pro starší děti.


Kecalka 2příspěvků 13. Díky holky, mrknem tam , .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky