piatok 19. februára 2016

Bezrámový otočný systém

Sme slovenský výrobca zasklievacích systémov a zábradlí s neprekonateľným zákazníckym servisom. Fínsky otočný systém je riešený ako závesný s možnosťou pohybu jednotlivých skiel do strán, kde sa jednoducho otočí a následne zaistí. Systém zabezpečí optimalizáciu tepelných strát a zasklený priestor chráni pred . Vhodnosť použitia pre zasklenie balkónov a lodžií na . FÍNSKY BEZRÁMOVY OTOČNÝ SYSTÉM. Technickom a skúšobnom ústave stavebnom pod č.

Vyplň Mliečne bezpečnostne sklo Connex. Martin - bezrámový otočný systém ALUVISTA. Tento systém sa realizoval v Martine. Taktiež sa menilo aj pôvodné zábradlie za nové, hliníkove s drôtosklom.


Tenkorámové, hruborámové, bezrámové , posuvné, otočné. Systémy : Balco Base Line, Balco Clean Line, Balco Sight, Balco Air, Balco Space, Balco Front, . IVETA je moderný posúvne- otočný bezrámový systém pre dodatočné zasklenie balkónov a lódžií. Je vhodný pre zasklenie rovných aj rohových balkónov, jedno.

Na výber je rámový alebo bezrámový systém , pričom každý prináša iné. Na výber máte z dvoch základných typov otvárania, posuvný a otočný. Systém IVETA je řešen jako zavěšený, s možností pohybu jednotlivých skleněných dílců do stran, kde se jednoduchým . Naša spoločnosť ponúka bezrámový systém LUMON, ktorý je mimoriadne.


Aké výhody a nevýhody má fínsky a aké švédsky bezrámový otočný systém ? Na bezrámové otočné zasklenie balkónov a lodžií používame kvalitný fínsky bezrámový otočný systém. Ide o najpredávanejší a najžiadanejší systém, pre jeho jednoduché a zároveň kvalitné spracovanie. Nemáte niektorá skúsenosti? CENNÍK V EUR platný od 07. Bezrámový otočný systém AluVista.


Zasklievanie balkónov a lodžií bezrámovým , otočným a posuvným zasklievacím systémom IVETA. Elegantný bezrámový otočný systém tvoria otočné tabule číreho mm kaleného skla s brúsenými hranami so špeciálnym tesnením, horná a . Zasklievací systém OPTIMI vyvinutý fínskou firmou Lemmikinen Oy je. Systém Optimi - kvalitní a trvanlivé zasklení lodžií a balkónů.


Hned v prvním roce uvedení na trh byl systém Optimi oceněn Velkou cenou GRAND PRIX 94´na . Získajte dostatočný priestor, znížte hluk, prašnosť, prievan a šetrite teplo.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky