streda 17. februára 2016

Bardolino nabytok

Sme firma s dlhoročnými skúsenosťami. Spolupracujeme s overenými výrobcami nábytku , u ktorých . Moderný, klasický a cenovo prijateľný kvalitný nábytok a oficiálny e-shop. Farbu dub pílený bardolino a dub pílený truffel dopĺňame akcentovou farbou vanilka vysoký lesk.


Farba korpusu: Dub pílený bardolino Farba prednej plochy : Dub pílený bardolino.

Nábytok vyrábame už niekoľko desaťročí v Topoľčanoch. Sektorové kuchyne sú skvelým riešením ako si vyskladať kvalitnú a funkčnú kuchyňu podľa svojich predstáv, a to za rozumnú cenu. Vyberajte z nášho e- shopu.


Chcete aby vaša kancelária pôsobila moderným a usporiadaným dojmom? Ak áno, navštívte e-shop DREVONA a vyberte si kancelársky nábytok podľa svojich. Manželská posteľ je vyrobená v REA dezéne: dub bardolino.


Posteľ do spálne je kvalitný slovenský nábytok vyrobený spoločnosťou DREVONA.

Kompletné technické informácie o Vašom novom nábytku. Velmi pekny a kvalitny nabytok. Rozsiahly sortiment stolíkov, súprav, kancelárskeho nábytku. Drevona Posteľ so zásuvkou REA KAKUNA 80x2- dub bardolino.


Internetový obcho predaj nábytku každého druhu. SLOVENSKÝ VÝROBCA NÁBYTKU. Farebné prevedenie dubu bardolino a duba Trüffel je doplnené akcentovať farbou vanilka vysoký lesk. Moderným prvkom sú Reliéfové 3D chrbát, ktorý vynikne . Cassanova – Dub pílený bardolino.


Korpus je vyrobený z laminovanej drevotrieskovej dosky (hrúbka mm), ktorá je veľmi . Pre dobrý partnerský vzťah a kvalitný spánok je dôležitá kvalitná manželská posteľ. Po kvalitnom spánku budete svieži a vstanete s úsmevom. DTD laminovaná s ABS hranami vo farebnom prevedení bardolino tmavé. Kancelárska skrinka, bardolino tmavý, TEMPO ASISTENT NEW 003.


Skrinka rohová okrajová, bardolino , TEMPO ASISTENT NEW 014. Nový šatník v farbe dub bardolino.

Nabytok na mieru added new photos.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky