štvrtok 25. februára 2016

Primus kresadlo

Vďaka kresadlu Ignition Steel Small založíte oheň aj v sťažených podmienkach, je vhodné aj na zapálenie variča. Má veľmi dlhú životnosť, môžete ho použiť až . Teraz nové - atraktívnejšie prevedenie! Praktický spôsob ako založiť oheň, alebo zapáliť váš varič pri akýchkoľvek poveternostných podmienkach.


Je kompaktní, snadno se používá a ovládá jednou rukou. Jednoduché, ale naprosto účinné .

Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Optimálny spôsob vzniku ohňa v kachliach za všetkých poveternostných podmienok. Odolnosť proti vode - pracuje v daždi a snehu. Je odolný - môže byť použitý . Turistika a kempování, Cestování a volný čas.


Dobrá je taky kůra z břízy, ta bílá, když je třeba trochu seschlá tak se dá nadrobit,. Výrobce: Vaše cena: 4Kč s DPH původní cena 4Kč. Primus zapalovače a křesadla Primus.

Křesadlo s dlouhou životností, může být. Review of the near immediate failure of a new primus ignition steel. Nejlepší způsob jak zapálit vařič v každém. PRIMUS Kresadlo sivé za najnižšiu cenu.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Objavte najlepšie ceny na . Vhodné na delší výpravy nejen na sněhu, pro zapálení vařiče za každého počasí. Zde by se měl řešit výběr konkrétního křesadla , porovnávat jednotlivé typy,. C Délka křesadla 100mm, snadné uchopení, váha 50g . Moderné kresadlo alias firesteel je pomôcka, s ktorou sa dajú vytvoriť. FS – Light my Fire, Firesteel.


Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky