piatok 19. februára 2016

Kávovar dolce gusto mini me

Jedinečný kávovar na kapsle Nescafé Dolce Gusto. Najväčšou výhodou Dolce Gusta je, že je to veľmi pohodlný kávovar , ktorý je pre tých, čo nechú manipulovať s množstvom funkcií a vychytávok, aby získali . Tlak čerpadla je barov, vďaka . Ponúka kompaktné rozmery, a preto zapadne do . Predstavujeme úplne nový unikátny model kávovaru , ktorý sa zmestí aj do tej najmenšej kuchyne. Samozřejmě větší objem zásobníku na vodu (l) by nezaškodil, . Kávovar je vhodný pre horúce aj studené nápoje a je . Oproti předchozímu modelu je Mini Me ovládán . V eshopu skladem na prodejně ihned. Otevřete zavírací páku a vložte prázdný držák kapslí.


Automatické ovládanie - automatické dávkovanie vody podľa indikácií na kapsulu, automatické zast. Příprava chutného nápoje podle doporučovaného dávkování uvedeného na kapsli . Vychutnajte si profesionálne espresso z tohto kávovaru , ktorý ho spraví extrémne. Popis: Skladný používaný kávovar . Vychutnejte si chutné espresso z jedinečného kávovaru Nescafé Dolce Gusto Mini Me , extrémně rychlého, jednoduchého a spolehlivého.


Všetky informácie o kapsulovom kávovare KRUPS Dolce Gusto Mini Me na jednom mieste. Prečítajte si recenziu ešte predtým než nakúpite! V týchto dňoch prináša na slovenský trh v poradí už 4. MiniMe určený pre mladých, aktívnych ľudí.


DOLCE GUSTO AGATHA RUIZ DE LA PRADA. Len teraz vám pribalíme k nákupu kávovaru Dolce Gusto kávové kapsule ako. Zakúpte si kávovar Mini Me a získate od nás balenia kapsúl Nescafé Dolce.


Velmi kompaktní a přitom stylový kapslový kávovar , který vám umožní kdykoliv připravit kávu dle vaší chuti. Objem nádržky na vodu l.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky