štvrtok 4. februára 2016

Plynove varice na propan butan

Stolní plynové vařiče , kemping. Plynová kartuše CP 25 250g propan - butan ,. Zoznam našich veľkoobchodných predajcov pre propán -butanový sortiment Jambor s. Kinekus, ŽilinaGascentrum s. Robustný a stabilný plynový varič , ktorý znesie veľkú záťaž. Veľmi výkonný vďaka širokému rozptylu plameňa.

Vyrobený z nerezovej ocele a hliníka, prívod . Příslušenství propan butan. Dvouhořákový plynový stolní vařič MEVA ORLÍK na propan - butan bez víka. Varič na plynovú bombu, Varič MEVA Sólo, Varič dvojplatnička, stolový varič , kempingový varič ,. Výkonný dvojhorákový stolový varič na propán - bután.


Plynové spotrebiče - variče , ohrievače, lampy. Malý plynový vařič , ideální pro expedice i do nepříznivých podmínek. Turistické plynové variče sú tradične spoľahlivý pomocníci.

Až outdoorových aktivít sa dá pokryť plynovým varičom ( propán , bután , izobután). Predám nový turistický plynový varič v praktickom plastovom kufríku. Varič pracuje na štandardné propán - butánové fľaše, ktoré sa pripájajú cez redukčný ventil . Jednohořákový (litinový hořák) vařič na propan butan s plynulou regulací . Skvěle se hodí při cestování či na chatě.


Nejmenší plynové vařiče jsou jednohořákové - Solo, Víkend . Kempingové variče Bradley Smoker Borniak Light my fire MSR a ďalšie. Cattara Plynový varič kempingový BUTAN - Varič. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plynový vařič. Nízkotlaké vařiče jsou připojeny k propan . Vařič plynový propan butan.


DOM a ZÁHRADA Propán Bután spotrebiče Variče plynovéVariče Kempingové. Rybárske, poľovnícke a chovateľské potreby - Hobby Malacky. Campingaz BLEUET MICRO PLUS S KARTUŠÍ CV 3- Plynový vařič. Plynový vařič se využívá na přípravu a vaření pokrmů.


Campingové vařiče Bradley Smoker Borniak Light my fire MSR a další. Jako zdroj energie používá zemní plyn, propan , butan , či jejich směs zvanou LPG nebo jiný hořlavý plyn.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky