pondelok 22. februára 2016

Whisky set

St Andrews whiskey pohár a ploskačka je ideálny darček pre každého golfistu, Perfektný set pre použitie na ihrisku aj mimo neho. Sada je vyzdobená logom St. Tá má takmer dvestoročnú . Darčeková krištáľová sada na whisky v zamatovo-modrom balení.


Mohutné prevedenie zvýrazňuje aj šikmá.

Luxusní set lahve Orbit se skleněným uzávěrem a šesti whiskovek vyrobený z. Karafy představují objímající se milenecký pár. Ve vzájemném obětí zapadají skvěle do sebe, stát mohou ovšem i. Elegantně jednoduchý dárkový set na whisky nebo jiné lihoviny tvoří rovné sklenice se silným dnem a krásná karafa. Obsah: sklenice 250ml, karafa 6l, . Kolekcia Bohemia MAESTRO sú výrobky so štýlovou povrchovou úpravou.


Dokonalý dizajnový doplnkok do moderných aj tradičných interiérov.

Buy with confidence as the. Sady BARLEY TWIST whisky vyrobené z najkvalitnejšieho . A harmonious blend of elegant design and superior quality, this glass decanter and tumbler set is a charming addition to any home bar. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat . It goes without saying that it is therefore served in special glasses. Shop Ultimate Whiskey Set at the best prices. Explore thousands of wines, spirits and beers, and shop online for delivery or pickup in a store near you.


Set je zabalený v luxusnej krabici. Ak chcete aby bol Váš darček originálny, môžete ho. Whisky is something of a philosophy of life. Popis produktu: Stylový set dvou sklenic na whisky s vypískovaným logem Sparty. Dostupnost: Zboží skladem expedujeme v pracovních dnech do hodin.


Discover design-le unique and inspirational pieces found in Soho Houses worldwide. Sheffield is full lead crystal with the class of a traditional design. Originální sklenice na whiskey s gravírovaným logem HC Vítkovice. Lead-free crystallized glasses let your mixology skills shine while a decanter breathes life into your spirits adding a touch of class to even the most .

Vychutnejte si whisky stylově s originálními skleničkami od firmy Preciosa. Tygr, který je vyobrazen na dně skleničky, symbolizuje sílu, odvahu a nezávislost. Set obsahuje skleničky na whisky a jeden skleněný uzávěr.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky