piatok 5. februára 2016

Káva 100 arabica

Už víte, kde roste kávovník, který plodí Vaší oblíbenou arabicu? Naleznete zde čerstvou zrnkovou kávu. Lavazza Qualitá Oro je 1 pražená Arabika pre najnáročnejších zákazníkov a znalcov kávy.


Plantážová káva je tá, ktorá má v rodnom liste presne špecifikované miesto narodenia. Poznať krajinu pôvodu, región a najlepšie aj plantáž, z ktorej zrnková.

Rioba Espresso 1 Arabica. Pellini Top 1 Arabica. Káva 1 arabica - Heureka. Máte vybrané filtry: 1 arabica. Pražená mletá káva v kapsuli Zmes 1 Arabiky Obsah balenia: k. Kliknite a ochutnajte poctivo vyberané odrodové plantážne kávy pražené na Slovensku.


Každá pražiareň produkuje výrobok s označením 1 Arabica.

Pražená káva 1 Arabika patrí medzi najdrahšie produkty pražiarni. Kávové zrná pochádzajú hlavne z oblasti Strednej Ameriky, výrazné telo zaručí skvelý zážitok z pravého talianskeho espressa. Typů arabiky je mnoho – díky vzrůstající oblibě roste i počet jejích druhů vzniklých šlechtěním či křížením. Arabiky použité v našich směsích jsou výhradně výběrové. Další chuť ovlivňuje samotné pražení . Jednodruhové arabiky, nebo také plantáží kávy z celého světa.


Nejoblíbenější jsou kávy z Brazílie, Kostariky nebo také Kuby. Kávu vybíráme podle chuťových . Arabica Bugisu Standard je pěstována na svazích Mt. Základom je vždy pomletá káva a voda o teplote cca – 1°C.


Je určená pre milovníkov . Kávová zrna pochází ze Střední Ameriky z oblastí Kostariky. Chuť je naprosto vyvážená - čistá a lehká s minimální kyselostí. Aroma je intenzivní a lze.


Odborníky je tato káva považována za nejlepší brazilskou kávu.

Pěstuje se ze starých odrůd káv Bourbon. Jemné sametové tělo kávy s lahodou chutí v sobě . Chtěli byste ochutnat čerstvou kávu 1 arabica ? Cibetková káva Kopi Luwak 1 Arabica. Na jedno poštovné můžete objednat .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky