pondelok 1. februára 2016

Striekacie boxy

Podlahové, stolové odsávacie boxy pre nanášanie kvapalných náterových hmôt. Model striekacej kabíny, ktorá slúži najma na. Inzeráty striekacie boxy. Bezplatná inzercia, striekacie boxy predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk. Ventilátor zabudovaný do zadnej časti kabíny (boxu) umožňuje .

Striekací box je vybavený LED osvetlením, ktoré zvyšuje pohodlie a presnosť pri striekaní. Filter pre prenosný striekací box Fengda BD-5empty. Predám originál ND na striekacie pištole Devilbiss GTI PRO, Devilbiss GTI PRO Lite, GFG PRO a. STRIEKACIE KABÍNY , ODSÁVACIE STENY Vzhľadom na rozmery dielcov, používanú technológiu navrhujeme a vyrábame odsávacie steny a striekacie kabíny . Endotermická striekacia kabína.


Výfukové (výstupné) vakové filtre s kovovým rámom pre agregát striekacej kabíny. Zachytáva prestrek farby odsaný a nezachytený na podlahových filtroch. Vysokoúčinný filter zo skleného mikrovlákna s nízkou tlakovou stratou progresívnej štruktúry.

Striekacie boxy na odsávanie prachu pri povrchových úpravách. ANDREAE AF1STD H=1m L=10m. Jej udržiavanie v špičkovom stave je nekonečný príbeh.


Striekacia kabína je jednou z najväčších investícií vo vašej prevádzke. KRÁTKODOBÝ PRENÁJOM STRIEKACIEHO BOXU. Profesionálny striekací box 523x403x316mm pre plastových modelárov a jemnú prácu s airbrushom. Odsávanie axiálnym ventilátorom . Naša spoločnosť zaoberajúca sa výrobou technológií pre lakovanie a povrchovú úpravu má vo svojom sortimente aj striekacie boxy.


Výskum, vývoj, výroba technológie povrchových úprav, striekacie pištole a striekacia technika Wagner, Graco, Walther Pilot. Lakovne, striekacie boxy a práškové . STEEL COLOR TECHNOLOGY, s. Rozmery vnútorné: dĺžka 01m až 21m výška 55m až 88m. Náter je špeciálne vyvinutý pre aplikácie na vnútorné steny lakovacej a sušiacej kabíny (lakovacích boxov ). Vytvorený film zostáva nie celkom vyschnutý za . Profesionální stříkací box 523x403x316mm pro plastikové modeláře a jemnou práci s airbrushí. Spoločnosť Eisenmann vyrába zariadenia pre lakovanie striekacou technikou ( striekacie boxy , sušiace boxy a prepravné systémy) a spoločnosť Dürr dodáva .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky