piatok 12. februára 2016

Skrinka zavesna

Nabytok-Bogart Prowansja g60ksn - skrinka . Moderné závesné skrinky do obývačky z kvalitných materiálov od slovenských výrobcov a renomovaných dovozcov nábytku. Lacné závesné skrinky na stenu. Dodacia doba 3-týždňov.


Závěsná skříňka Line-As výklopem dolů, béžovo-šedý laminát. Farba: biely lesk kombinovaný s dubom truflovým.

Jednojdverová skrinka s poličkou vo vnútri. Maximálna nosnosť skrinky je kg. Závesná skrinka 1D LINATE. Korpus je vo farbe šedý wolfram, . Elegantná biela lesklá farba je doplnená dubom truflovým.


Police a závěsné skříňky jsou ideálním způsobem, jak rozšířit úložný prostor v pokoji. Typické pre tento sektor je . Ušetříte tak místo na podlaze.

Umístit ji můžete například nad psací stůl . Romantická a štýlová závesná skrinka s nádychom elegancie. Milovníci provensálskeho štýlu si prídu na svoje. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Kúpeľňová závesná skrinka Pelipal SEO a ďalšie Kúpeľňové závesné skrinky výhodne v Eshope HORNBACH.


Systém atraktívnej detskej izby vyniká svojou originalitou. Dekor jaseň s modrými plochami. Hledáte šikovnou skříňku pod TV, závěsnou skříňku na drobnosti nebo třeba stojan na DVD?


MB Domus LUNA, skříňka závěsná LU0 bílá. Praktická závesná skrinka SFW2D. Obsahuje zavreté skrinky (každá má policu) a otvorené police s malými . Skrinka sa hodí nad písací stôl BIU1D1S.


Predávame závesné skrinky pod umývadlo, závesné skrinky z dvierkami v rôznych veľkostiach a farbách. Kúpeľňový nábytok Amanda žiari na prvý pohľad čistotou a sviežosťou. V každej kúpeľni zaručene nájde svoje miesto a prinesie do nej svetlo a vzdušnosť.


Chtěli byste si pořídit praktickou závěsnou skříňku v oblíbené barvě dřeva dub.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky