pondelok 15. februára 2016

Electrolux ems21400w

Rúra má nerezový vnútrajšok s objemom 1litrov a otočným tanierom s priemerom 27 . Vďaka funkciam na rozmrazovanie, ohrev, grilovanie a varenia zvládnete každú kulinársku výzvu. Trouba má nerezový vnitřek s objemem 1litrů a otočným talířem o průměru cm. Faptul ca stilul tau de viata.


S touto komplexní mikrovlnnou troubou vybavenou funkcemi na rozmrazování, ohřívání, grilování a vaření pokrmů . Zobacz inne Kuchenki mikrofalowe, najtańsze i najlepsze oferty, opinie.

A kiolvasztó, melegító vagy grillfunkciókkal minden konyhai kihívás gyerekjátékká válik. Find deals from shops and read reviews on PriceSpy UK. Compare offers from Electrolux. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf.


Tato mikrovlnka je vybavena automatickými programy pro snadnější ohřívání a vaření. Mikrovlnná trouba bílé barvy s jednoduchým ovládáním o objemu 1l. Sprawdź - najczęściej to właśnie Morele.


Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser.

Snygg fristående mikro med grill i vitt eller silver. Med hela elva effektlägen får du de resultat du vill ha. Diese Mikrowelle besitzt auch eine Grill-, Abtau-, Aufwärm-Konvektions-Funktion, die in jeder beliebigen Reihenfolge . Kierrettävien säätimien ja painikkeiden sekä kätevän LED-valikkonäytön ansiosta mikroaaltouunin käyttö on helpompaa kuin koskaan. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Specs: Frittstående, 800W, 21L, Antall.


Garancia: hónap Electrolux szervizben. Poznaj szczegóły, przeczytaj opinie użytkowników i zamów ten produkt już teraz! Price match promise and next day delivery.


Takket være funksjoner for tining, oppvarming, grilling og steking kan du gi deg i kast med alle slags tilberedningsutfordringer med denne komplette . Fritstående mikroovn i hvid. Volumen liter, H287×B485× D422 . Halvin hinta € (€ toimituskuluineen).

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky