streda 10. februára 2016

Siemens wt47w590

Sušička bielizne iSensoric s tepelným čerpadlom a so samočistiacim kondenzátorom selfCleaning Condenser. Teraz rýchlejšia až o minút. Ako je na tom s hlučnosťou, spotrebou a jednotlivými programami? Přináší velký buben s kapacitou kg. Její rozměry jsou takové, aby prošla.


Kapacita bubna je až kg bielizne.

Patří opravdu mezi vrcholové modely roku? Usnadní vám práci, šetrně se postará o vaše oděvy a výsledkem bude hebké a . SelfCleaningCondenser - samočistiaci kondenzátor - niekoľkonásobné automatické prepláchnutie . Při sušení má hlučnost dB. Siemens iQ7s tepelným čerp. Manualní čištění kondenzátoru je již překonané. Díky samočistícímu kondenzátoru navíc zůstane spotřeba energie konstatně nízká.


Provedení sušičky: kondenzační. Spojovacia sada pre práčku a.

Spotřeba energie při sušení . Je vybavena programy včetně super . Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Doprava v ceně a dárek zdarma pro sušička prádla siemens WT47W590. Prináša veľký bubon s kapacitou kg. Jej rozmery sú také, aby prešla . Neradi plýtváte časem a energií?


Se sušičkou WT47W5z řady iQ7totiž spotřebujete minimum . Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Prezri si u nás siemens wt47w5a porovnaj ceny v 10. Redakcia portálu nakupnyporadca. Páčil sa Vám tento článok?


Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky