štvrtok 4. februára 2016

Ryl fiskars

Každý náš rýľ je vyrobený z kalenej ocele a je pevne privarený k násade. Fiskars Solid s naostrenou čepeľou. Vďaka ergonomicky tvarovanej . Viac ako spoľahlivosť -. Tato ergonomicky navržená řada rýčů a vidlí zaručuje nejlepší pracovní pozici.

Naostrená čepeľ k preseknutiu . Tento veľký rýľ je vhodný pre vyšších . Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Solid je univerzálny rýľ so špicatou nabrúsenou čepeľou, ktorá ma na vrchu nášľapnú plôšku. Rýľ FISKARS Solid špicatý a ďalšie Rýle výhodne v . Je vyrobený z veľmi kvalitnej odolnej bórovej . Dĺžku možno jednoducho meniť.

Uhol násady voči čepeli je 26° a . Je vhodný predovšetkým na rýpanie, obracanie pôdy, apod. Kvalitný, špicatý, veľký rýľ od FISKARS rady Xact je určený pre uživateľov s výškou približne 1až 1cm. Je to perfektný nástroj na rytie v tvrdej či kamenistej . Solid je rada funkčného náradia, s ktorým sa pracuje s minimálnou námahou. Jedná sa o viacúčelové nástroje s odolnou konštrukciou, ktoré Vás nesklamú. Kvalitný skladací rýľ vojenského typu od firmy FISKARS.


Parametre: - šikovný a praktický pre outdoorové aktivity - dá sa použiť ako rýľ aj ako motyka - šité puzdro. Rýč skládací „ARMY“ je vhodný a praktický do přírody - dvojí funkce - jako rýč a jako motyka. Součástí je plátěné pouzdro pro praktické přenášení.


Malý viacúčelový rýľ použiteľný vo všetkých ročných obdobiach. Jednoduché skladovanie a prenášanie. Náradie z tohto radu má odľahčené hliníkové . Väčšie i drobné úpravy v dome či záhrade budú odteraz hračka, pretože záhradné náradie FISKARS Rýľ Solid špicatý vám poskytne presne to, čo potrebujete.


Rovný rýľ FISKARS Solid je ideálny na rytie záhonov, prenášanie mačiny a ďalšieho materiálu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky