štvrtok 25. februára 2016

Rucny krajac chleba

Krájače Tescoma Tefal LODOS KITCHEN ARTIST a ďalšie. Lodos Krájač chleba a potravín trend - Krájač. EUR Ručný krájač Fastplus Graef Manuale (nerez). Kuchynské krájače – krájač chleba.


Univerzálny krájač s prísavkou a kruhovou čepeľou a posuvné jednotky a. Ideálne na krájanie chleba , syru a pod.

Krájač potravín v robustnom celokovovom prevedení. Ručný krájač na chlieb - sivá: Krájač na chleba mechanický s možnosťou nastavenia šírky plátku od do cm. Krájať môžete tiež napríklad pečivo, údeniny, . Elektrický krájač potravín SENCOR s nerezovým kotúčom o priemere 1mm. Odkrojiť dokonalý krajec chleba nie je také ľahké ako by sa mohlo zdať.


S elektrickými krájačmi chleba Orava to však zvládnete na jednotku. POPIS Multifunkčný krájač z kolekcie Gourmet od výrobcu WMF je vyrobený z. Ať už chcete krájet silné krajíce chleba nebo tenké plátky šunky, . Elektrické krájače sú ideálne na krájanie chleba , sendvičov alebo syra, mäsa a mäsových výrobkov.

Poskytne vám profesionálne nakrájaný produkt, . Kráječ Graef Master M 9 Hladký, plně tvrzený ocelový kotouč z nejkvalitnější oceli v Německu o průměru 1mm, ideální pro. Ihneď k odoslaniu, u vás už . Krájač , kovové vyhotovenie, prítlačná doska a stôl, nastaviteľná šírka rezu do mm, . Ak si stroj dokáže poradiť s krájaním bochníka chleba , je o krátkodobú. TIP: Výkonné elektrické krájače , ktoré vám uľahčia prácu v kuchyni. Predám veľmi zachovalý kvalitný malo používaný plne funkčný retro ručný krájač IDEAL 1na krájanie chleba , salámy, syra a zeleniny. Predam lacno ručný krajac na robenie zeleninovych šalátov i zemiakových šalátov.


Hľadáte drobného kuchynského pomocníka, ktorý zastane kus práce a nezaberie veľa miesta? Pred nákupom si najprv ujasnite, aké od . Mechanický krájač potravín Vám pomôže nakrájať nielen chlieb, ale aj salámy alebo zeleninu. O presné rezanie sa postará ostrý nôž z nerezovej ocele, ktorý sa.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky