utorok 2. februára 2016

Predam zariadenie restauracie

Predám stoly vhodné Do reštaurácie kaviarne 120€ks. Doplnok, nabytok ,kreslo,stolicka, bar, restauracia , zariadenie , kaviaren, dekoracia,kaviarne kab. Predám rôzne zariadenie z reštaurácie ako su taniere,poháre,stoly do kuchyne, polievkové misy,robot na miesenie s príslušenstvom,fritézy,mikrovlnku,hrnce . Súčasťou ponuky je celé zariadenie : Osvetlenie a ozvučenie diskotéky . Podnikajte v oblasti gastronómie, reštaurácie pre.

Predám veľmi zachovalé gauče do reštaurácie respektíve baru , sú. Predám Nerezový stôl, na pracovnej ploche sú diery na výčapné zariadenie , alebo vývod. Jeho súčasťou je barový pult, sociálne zariadenia , technická miestnosť, sklad. Dobrá pôžička Požiadať. Lokalita: Partizánske (Trenčiansky kraj).


Bazár pre predam zariadenie restauracie baru krcmy nájdete u nás na Inzercia. Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo. Ak hľadáte predam zariadenie .

Reštaurácia Bratislava IV - Karlova Ves predaj. Zabehnutá reštaurácia v Abraháme. Dublino - to je nábytok pre gastro zariadenia , konkrétne stoličky do reštaurácie , reštauračné stoly, barové stoličky do reštaurácie a iný reštauračný. Profesionálne gastro stroje a zariadenia - vybavenie pre reštaurácie , verejné.


Technika pre gastronómiu: gastrotechnika, zariadenia a ich predaj , servis, . Gastro zariadenie a Gastro doplnky, návrh, dodávka, montáž a servis profesionálnych gastro zariadení pre hotely, reštaurácie , školy, domovy dôchodcov. Unikátnu IP adresu zariadenia , ktoré ste použili na prístup na našu stránku. Gastrorex ponúka špičkovú gastrotechniku, konvektomaty, pece, umývačky, sporáky, fritézy, chladničky, výrobníky ľadu a ostatné kompletné vybavenie . Okrem klasického predaja môže náš zákazník využiť možnosť nákupu na.


Z týchto požiadaviek vyplývajú aj dizajnové úpravy na zariadenia , ktoré sú . Získate tak všetko potrebné pre otvorenie vášho obchodu alebo reštaurácie. Servisní partneri pre vás zabezpečia kompletné pokladničné riešenie - zariadenia , servis, zaškolenie a technickú podporu. Servis a predaj gastronomických zariadení, nárezových strojov, vákuových baličiek.


Predaj , sklady, štatistiky, inventúry,.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky