streda 17. februára 2016

Sklenene police

Sme výrobcovia sklenených interiérových políc. Ponúkame vám možnosť atypickej výroby sklenených poličiek. Máte možnosť zvoliť si silu skla a 12mm.


Jednoduché a elegantné riešenie do vašej kúleľne sú sklenené police. Rohová police s chromovými podpěrami sklo bílá 35xcm. Sklenené police sa zaoblenými rohmi na použitie v každé kúpeľni.

Môžu byť tiež doplnkom moderného salónu alebo modernistickej kuchyni. Nadčasové a elegantné sklenené police do moderného zariadenia. Police z číreho, alebo matného skla, rôzne veľkosti.


Vyberte si z bohatej ponuky na Westwing, teraz so zľavou až do ! Levné skleněné police , které v eshopu nabízíme, jsou k dispozici v různých rozměrech (i rohová skleněná police). Skleněná police je čirá nebo satinovaná. Keuco PLAN držák skleněné police , chrom.


Táto náhradná sklenená polica sa zmestí nad zásuvku na šalát v spodnej ča.

Popis: Nabízím skleněné police rozměr cca x 3cm. Držák skleněné police s integrovaným LED osvětlením. K držáku se spínací funkcí dotykového . AL profil určený pro osazení LED pásky.


Pásek se jednoduše nalepí do profilu a profil se osadí podle. V ponuke aj sklenené police rôznych tvarov. TEMPO KONDELA Polica visiaca 1w, woodline krem, TIFFY 13. Hettich Podpěrka pro skleněné police. Skladem na prodejně: ks.


Objednejte dnes a doručíme ve čtvrtek . Dále v různých odstínech čiré (průhledné), kouřové a mléčné. Materiál mosaz s povrchovými úpravami. Splnilo Mé očekávání na výbornou.


Kvalitní materiály a rychle jednání. Skládá se ze dvou skleněných polic a umožňuje snadnou a rychlou. Wenko Kúpeľňový regál Style sklenené police chróm Kúpeľňové regály a police kúpiť a objednať v OBI!


Pak vás jistě osloví nabídka skleněných poliček, které dodají vašemu bydlení styl.

Police jsou buď v čistě skleněné variantě nebo jsou doplněny o dřevěný dekor . FT,MJ = 1sada,Výkon LED: x W,Výkon ZDROJA: W ,Odporúčaná hrúbka skla:.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky