streda 3. februára 2016

Sada hrncov zlava

Vybavte svoju kuchyňu novými kavalierskymi pomocníkmi! Sada hrncov vnesie do vášho kulinárskeho sveta závan inovácie. Na omáčku, na cestoviny, na polievku, na zeleninu.


A ako sa hovorí, čím viac hrncov , tým viac jedla. Preto privítajte do svojich .

Sada tří plastových vík na hrnce Tefal Ingenio. Pro snadné a rychlé uskladnění uvařených pokrmů. Sada kvalitního celonerezového nádobí s vysokým leskem a silným sendvičovým dnem A-THERM INDUCTION s vynikající akumulací tepla. SADA HRNCOV , POPIS:, Sada hrnov Lamart, Kované hliníkové telo pre efektívny.


Teraz s fantastickou zľavou len za 7€ ! Dnes ušetríte 6€ vďaka zľave. Zľava : Zdravé varenie bez tuku!

Dlhodobá využiteľnosť a jednoduché čistenie. Súpravy hrncov – Vyberte si to najlepšie v e-shope alebo v predajniach KIKA. Sada je vhodná na všetky typy varičov.


Hrnce majú turbo indukčné dno. To znamená, že sa hrnce rýchlo nahrievajú, čím znižujú energiu . Montážny návod - TYP 150. Metalicky červená súprava riadu BerlingerHaus s mramorovým povrchom obsahuje štyri hrnce s pokrievkami, dve panvice, tri kuchynské pomôcky a dve . Peter Sitár - PEVON ti prináša výhodnú zľavu vo výške až.


Parné hrnce, ktoré slúžia na pomalé varenie pokrmov, ktoré si tým uchovávajú. Vyplňte ostatné informácie a získajte zľavu EUR na prvý nákup nad EUR. High-endová sada keramických hrncov pre zdravé varenie.


Hodnotiť môžu iba zákazníci tejto zľavy. Dostupnosť: ODOSLANIE 1- 3 . PRI OBJEDNÁVKE NA NAŠEJ WEBOVEJ STRÁNKE (viď. podmienky predajcu) POŠTOVNÉ ZADARMO 8-dielna sada hrncov je vyrobená. Po obdržaní kupónu je potrebné poslať objednávku na zlava.


Akčná ponuka od Somnajlacnejsi.

Kvalitné moderné komody na predaj za super cenu. Kúpite pohodlne online v eshope Mobelix. Pod označením C816S2sa skrýva sada luxusných vysokých nerezových hrncov so sklenenými pokrievkami od spoľahlivého francúzskeho výrobcu Tefal.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky