pondelok 22. februára 2016

Electrolux ec 2201 aow

Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Ak hľadáte priestrannú mraznička na uskladnenie potravín, truhlicová mraznička SNAIGE FH-30M bude zaiste dobrou voľbou. Táto truhlicová mraznička je vybavená šikovným výstražným signálom, ktorý sa rozoznie v . Tato truhlicová mraznička je vybavena šikovným výstražným signálem, který se rozezní v . Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš.


Predstavuje tak dostatočne veľký priestor na uskladnenie vašich potravín. Další produkty v kategorii . Pultový mrazák Electrolux s kontrolním panelem, mechanickým ovládáním a varovným signálem při vysoké teplotě. Truhlicový mrazák o objemu 2l, energ.


Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Hrubý Objem mrazničky (l): 213. Cisty Objem mrazničky (l): 210. Konstrukce mrazničky: pultová. Zámek: ANO Objem mrazničky užitný (l): 210.


Nestačí-li Vám lednice se zabudovanou mrazničkou, můžete si dokoupit samostatný mrazák, který se dá pořídit ve třech variacích – pultový mrazák, šuplíkový a . Toto zboží není skladem, děkujeme za pochopení. Akár kedvezmény válogatott sport és divattermékekre! VOĽNE STOJACA TRUHLICOVÁ MRAZNIČKA.


Túto truhlicovú mrazničku môžete vďaka krytému kondenzátoru umiestniť kdekoľvek.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky