štvrtok 25. februára 2016

Mixer s miskou

Vám poradí ako vyberať Mixéry a šľahače. Máte vybrané filtry: rucny mixer s misou. Výkon 4W Prevedenie: Ručný s miskou Materiál nádoby: Plast Nádoba na šľahanie:.


Ručný mixér v zaujímavom čiernom prevedení. Vybavený sklenenou mixovacou misou a šľahacou nádobou so stojanom. Vďaka funkcii Turbo si mixér poradí aj .

Ergonomický design s protiskluzovým . Ručný šľahač s otočnou misou rýchlostných stupňov Pulzný stupeň Turbo… 2 € bez DPH 2€. PROFESSOR Tyčový mixér CZ603X . RUČNÝ MIXÉR , Tento ručný mixér dokonale padne do ruky - s . SAGE BEM4SIL MIXÉR S MISKOU. Ručný šľahač ETA Cuore s pohodlným používaním a príslušenstvom vrátane tyčového mixéra a rotačnej misy so stojanom šľahá, hnetie, mixuje. BANQUET Mixér ruční CULINARIA Green 2ml.


Prijaté opatrenia: povinné opatrenia - stiahnutie z trhu a od spotrebiteľov. Stojanový mixér Love Your Day vám dá základy, pomocou ktorých môžete transformovať čerstvé suroviny do čerstvo pripravených pokrmov.

Tento multifunkční mixér je vybaven výkonným motorem a miskou z nerezové oceli. Díky různým doplňkům, které jsou k mixéru přiloženy, bude velkým . Príprava torty môže byť taká veľká zábava ako ju jesť. Predstavivosť a kreativita. Napáda k napodobovacím a imaginárným hrám, podporuje fantáziu . Tlačidlo na ľavej strane mixéra pracuje v nepretržitom režime, vrátane stredných a vyšších beh pri držaní.


Portál, kde nájdeš vždy čo potrebuješ za naj cenu. Porovnavač cien produktov z viac ako . Príslušenstvo Video Alternatívy. Pomocou mixéra s miskou môžete výrazne uľahčiť prácu domácnosti v kuchyni. Tento spotrebič pre domácnosť je určený na miesenie cesta . Výrobky značky SOLID dodáva: SOLID CZECH a.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky