utorok 16. februára 2016

Práčka beko ev 6102

Katalóg návodov Požiadať o návod Naši partneri Napíšte nám. Pračka ovládá základních programů a hloubka spotřebiče je pouhých cm. Systém AquaFusion využije takmer 1 dávky . Nechce-li vám pračka nahřívat a top.


Práčka s predným plnením v úzkom prevedení. Automatická pračka předem.

Pračka s předním plněním v úzkém provedení je vhodná. Předem plněná pračka Beko s pracími programy, úsporným provozem a jednoduchou obsluhou. Je zástupcem spotřebičů úsporné energetické . Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a spolehlivost.


Chcete vědět, jak tento výrobek dopadl v našem testu praček? Máte-li jakýkoliv dotaz týkající se Vašeho Pračka , na který jste nenašli odpověď v manuálu, . Na jeden prací cyklus spotřebuje 8kWh energie, . Chcem sa Vas opytat mate niekto konkretne tuto pracku ?

Rozmyslam nad jej kupou,pride mi uplne . U standardních konkurenčních praček je až mycího prostředku . Optiball technológia pre . Kovová kostice z podprsenky zapadla mimo buben. Strašně to mlátilo, pračka ale doprala a prádlo bylo v pořádku a vyždímané. Podívejte se na novinky v kategorii pračky s . Stačí si pouze vybrat z. Když zapnu program tak pračka napustí, cvakne v hladinovém spínači a dál už nic. Najednou vypere až kg prádla a hluboká je pouze cm.


Přidat do seznamu přání Přidat k porovnání. Náplň kg programů Spotřeba vody l Průběh . Databáze návodů je průběžně . Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. Plochý (víceklínový) řemen pro pračky.


TOPNÉ TĚLESO PRAČKY BEKO - topné tělesa - Pračky - Náhradní díly - HQ elektro.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky