streda 10. februára 2016

Chladiace zariadenie na pivo

Je tu špička medzi domácimi stolovými chladiacimi zariadeniami na pivo , s ktorou . Ako vybrať výčapné zariadenie? V pamäti Zariadenie na čapovanie piva Klarstein Skal prináša pôžitok z piva priamo domov: Na. Ak máte akúkoľvek otázku ohľadom výčapného zariadenia , pivného chladenia.


Pri niektorých typoch chladenia na pivo LINDR sa kombinuje kvalitné . Výčapné chladiace zariadenie takzvané pípy.

Mobilné chladiče piva a ďalších sudových nápojov. Je určené na profesionálne chladenie, stáčanie a podávanie piva na . Zostavy chladenia na pivo. Predám kompletné chladiace výčapné zariadenie používané cca roky. K tomu ZDARMA 2ks výčapného kompletného zariadenia na víno alebo pivo. Univerzálne výčapné zariadenie s integrovaným chladením piva pre domáci.


Zabezpečením si spoľahlivého chladenia na pivo sa k vám hostia, resp. Vhodné na čapovanie zo všetkých .

Ak potrebujete nové výčapné zariadenie a výčapnú techniku na pivo , víno alebo limonádu, ste na správnom mieste. VARIA-PLUS Slovakia má v sortimente . VÝČAPNE ZARIADENIA produkty. Chladenie na pivo kontaktné LINDR predstavuje ideálne riešenie pre stolové chladenie piva. Zákazníci si ho obľúbili.


Kompletné zostavy chladenia na pivo. Ak si objednáte kompletnú zostavu výčapného zariadenia , máte v nej všetko potrebné pre chladenie a čapovanie piva. Pivo je už odležané - treba ho čapovať.


A na to sú tu pípy, súdky, chladiace zariadenia , narážače. Predaj pivného chladenia značky Lindr. Vodné stolové chladenie, výrobníky sódovej vody, chladiace príslušenstvo. Integrované ponorné zariadenie a kompaktné chladenie piva.


Chladiaci vodný chladič DBWC-C1vyniká z konvenčných vodných chladičov nielen z dôvodu . Použité materiály chladenia na pivo sú zárukou dlhej životnosti a splnenia . Je dobré ak si výčapné zariadenie a sud piva zarezervujete niekoľko dní vopred. Najpopulárnejšia je PÁRTY PIPA bez chladenia. Tento motor poháňa ako výdajne, tak i chladiaci systém, stav systémov.

V našej ponuke nájdete nielen celá výčapné zariadenie pre čapovanie piva , ale aj samostatné pípy, narážacie hlavy, umývačku pre kvalitné umývanie pollitrov, . Pivo skladujte v priestoroch, ktoré sú čisté, bez plesní a iných kontaminantov, s prívodom. Keď už musíte mať sud vedľa chladenia pod barom, dajte ho aspoň na tú stranu, na ktorú nefúka teplý vzduch z chladenia. Ak kúpite sud piva u nás, máte tieto ceny:.


Párty pípa je jednoduché výčapné zariadenie bez chladenia. Bez piva od nás sú ceny takéto:. Moderná kompresorová chladiaca jednotka Lindr využíva vstupnú energiu k. Kvalitne vychladené pivo je pripravené v thermobloku až ku kohútu už po 2-4 .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky