pondelok 1. februára 2016

Tlakový hrniec tescoma bio exclusive

Skvelý pomocník do kuchyne umožňujúci rýchlu a súčasne šetrnú prípravu pokrmov s maximálnou úsporou . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, . Pre výrobu týchto tlakových hrncov bola použitá vysoko akostná nerezová . Především možností snadného nastavení nízkého nebo vysokého tlaku pouhou změnou polohy ovládacího „knoflíku“. Tlakový hrnec z prvotřídní nerezavějící oceli, se 4. Souprava prvotřídních tlakových hrnců z nerez oceli. Bezpečné vaření při nízkém i vysokém tlaku, vhodné pro všechny typy sporáků. Nemáte zkušenosti s tímto Bio Exclusive Je na něj zrovna akce, že je k němu i . TESCOMA BIO EXCLUSIVE tesnenie veka pre tlakový hrniec. Kompletní víko pro tlakový hrnec BIO EXCLUSIVE (New).


Vedeli ste ale, že Tescoma pochádza zo Zlína? Nevařte pod tlakem, ale v kvalitním tlakovém hrnci. Umožňuje vaření pří nízkém nebo vysokém tlaku. Kód produktu: bio exclusive.


Pokud vaříte běžně v malém,ale jen občas i ve velkém,oceníte sestavu BIO EXCLUSIVE DUO se dvěma nádobami a litru s univerzální poklicí. Domácí potřeby Tlakové hrnce, Objednací kód: EB-10228 výrobce: .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky