piatok 12. februára 2016

Biely tanier

Tanier smaltovaný plytký. Vhodný do umývačky riadu. Prečítať úplný opis Tlačiť náhľad. Predpokladaná dostupnosť na predajniach:. Dekoračný malý plytký tanier.

Chýba vám dezertný tanierik? Biely tanier plytký veľký. Zaujme vás svojou jednoduchosťou a . Plastový tanier priemer cm. Prevedenie: plytký cm. Materiál: PP Obsah balenia: ks.


Cena je uvedená za jedno balenie.

Termo tanier biely z penového polystyrénu, vhodný pre donáškové reštaurácie, fast foody a hotely. Najlepšie drží teplo v kombi. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej . Ručne točený na hrnčiarskom kruhu, okraj vyrezávaný v dvoch radoch, biela krycia glazúra, . V gastronómii rozlišujeme biely a čierny riad. Decentný minimalistický dizajn kombinovaný so zemitou farebnou paletou.


Kuchynské doplnky z kolekcie Hammershoi od značky Kähler Design si vás získajú . Servírujte tak, aby chutnalo i vašim očím. Menej náročné na zdroje a kompostovateľné. Plytký dezertový papierový tanier s priemerom 300mm. Predaj iba po ucelených baleniach.


Prémiový porcelán Ručne . Priemer taniera je 2mm a rozmer potlače-priemer cca 140mm. Potlačíme ho pre Vás rôznou . Plánujete svadbu a nemáte ešte taniere pre ženícha a nevestu, alebo ich chcete príjemne prekvapiť ?

Máme pre Vás tento keramický tanier , ktorý. Aktualizovaný pred dňami. Obľúbené tanieriky a misky rôznych veľkostí a farebných prevedení môžete použiť na zákusok, miešané ovocie, rôzne.


Jednorazové papierové taniere.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky